Ben jij er nog niet aan toe om grijs te worden? Met Keune Color Man ben je in 5 tot 10 minuten van je grijze kleur af! Lees hieronder hoe deze kleuring in zijn werk gaat.

Wat is Color Man van 1922 by J.M. Keune?

Deze kleuring is speciaal ontwikkeld voor mannen. Er zijn vijf verschillende kleuren, allemaal zijn het koele natuurtinten want dat geeft een meer natuurlijke uitstraling. Het haar wordt op een natuurlijke wijze gekleurd. Hierbij wordt niet het hele haar gekleurd, maar het contrast tussen grijs/wit en donker wordt weggenomen, hierdoor krijg je geen geverfde look.  Het is een heel natuurlijke behandeling die slechts 5 tot 10 minuten duurt!

Hoe werkt Color man?

Dit haarkleurproduct werkt eigenlijk als een shampoo. Wij brengen het product aan op je haar bij de wasbak, na een korte inwerktijd spoelen we het uit. De kleur vervaagt na verloop van tijd. Om de zes weken kun je de kleur laten bijwerken, bijvoorbeeld gelijktijdig met je knipbehandeling.

Combideal

Als je kleuren en knippen tegelijk boekt krijg je voordeel op je behandeling. Plan nu gemakkelijk online jouw afspraak in.


Laat een reactie achter

×