Hoe fijn is het om een compliment te krijgen over hoe goed je ruikt? Dit bezorgt je ongetwijfeld een goed gevoel. Geur kun je eigenlijk zien als de onzichtbare aanvulling op jouw persoonlijke stijl. Een parfum is een essential voor de moderne man! Wij brengen jou de nieuwe Eau de Toilette van 1922 by JM Keune.

De geur van onze heren productlijn, 1922 by J.M. Keune, is een geur die je niet snel vergeet. Wij genieten er extra van om jouw haren te mogen verzorgen met deze lijn omdat de producten zó ontzettend lekker ruiken. Eigenlijk kon een Eau de Toilette met deze geur dus ook niet uitblijven.

Eau de Toilette van 1922 by JM Keune

De prijs van de Eau de Toilette is 47,95, maar je profiteert van 15% korting in onze salons of in de webshop. De fles is maar liefst 100 ml, waardoor je er erg lang plezier van hebt. De geur is een ‘Woody Oriental’, dit betekent dat hij een sterk houtachtige toon heeft omdat hij verrijkt is met sandel- en cederhout.

Benieuwd naar hoe de geur ruikt? Kom gerust ruiken in één van onze salons.

       
Hoe draag je een Eau de Toilette goed?

Het is belangrijk om de Eau de Toilette goed te doseren. Draag je teveel dan overheerst jouw aanwezigheid, draag je te weinig merkt niemand op dat je een geur draagt. Volg onderstaande tips om optimaal te genieten van de heerlijke geur.

  • Net als met veel andere dingen, geldt ook bij een geur: Less is more! Als je twijfelt, ga dan voor minder want dat is altijd een veilige keuze.
  • Spray de Eau de Toilette op je droge huid vanaf zo’n 10 centimeter afstand.
  • De hitte van je lichaam heeft invloed op de afgifte van de geurnoten gedurende de dag. Je sprayt daarom op de warmste plekken van je lichaam, dit zijn de borst, nek en binnenkant elleboog en de polsen.
  • Gebruik 1 tot 2 sprays voor een subtiele dosering en gebruik 2 tot 4 sprays voor een zware dosering.
  • Wrijf de geur niet in, maar laat het verdampen.

Nieuwsgierig geworden naar de geur? Ontdek de Eau de Toilette van 1922 by J.M. Keune in één van onze salons.


Laat een reactie achter

×