Maak kennis met de vernieuwde So Pure: de nieuwe navulbare haarverzorgingslijn!


Je schaft één navulbare shampoo- of conditionerfles aan en stapt dan over op navulbare pouches. Je gebruikt zo minder plastic zonder dat je er over na hoeft te denken. So Pure is vegan, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het assortiment is zacht voor het haar en goed voor de planeet.

Maximale resultaten voor je haar. Minimale impact op de planeet.

 

     Keune Haircomsetics Kapper Kapsalon  CFH Care For Hair Vegan Haircare

Het Keune So Pure assortiment bestaat uit 4 verschillende lijnen.

Cool: Shampoo en conditioner

Deze lijn elimineert kopertinten en verfrist zilveren tinten door het paarse pigment. De 'Cool' lijn gaat kleurvervaging tegen door antioxidantrijke acaibessen.

Restore: Shampoo, conditioner en masker

Bevat dé essentiële voedingstoffen voor vochtbehoevend haar. Geef jouw haar een boost met de So Pure Restore producten. De producten zijn verrijkt met cactusvijgextract en hydrateren elke lok diep van binnenuit.

     Care For Hair CFH So Pure Keune

Clarify: Shampoo en conditioner

Grondige detox voor een brandschoon gevoel. Clarify-producten zitten boordevol granaatappel en verwijderen vuil en productresten terwijl ze de hoofdhuid zachtjes reinigen. Het beschermt ook tegen vervuiling door te voorkomen dat vuildeeltjes zich aan de haren kunnen hechten.

Polish: Shampoo, conditioner en masker

Ga voor pluisvrij haar. De zachte aanpak zorgt ervoor dat pluizige haren worden gepolijst. Polish-producten zijn verrijkt met chiazaden en leveren het broodnodige vocht voor mooi, veerkrachtig haar.

     So Pure Care For Hair CFH Keune


Hoe werkt Keune So Pure?

Je kunt kiezen uit een Cool, Restore, Polish of Clarify- shampoo of conditioner. Ontdek hier alle So Pure Producten.

1. Haal de sticker van je pouch
Je kan de inhoud van je navulbare fles labelen met een handige sticker. Trek deze voorzichtig van de pouch.

2. Plak de sticker op je navulbare fles
Plak de sticker op de dop van je navulbare fles zodat je in één oogopslag kan zien wat er in zit. Vul de fles aan en je kan weer heerlijk je haar verzorgen.

 

     How to refillable Navulbaar So Pure Pouch Keune Care For Hair

 

Ontdek deze schitterende nieuwe productlijn nu bij jouw favoriete CFH salon of in onze webshop. Heb je vragen? Loop gerust eens binnen bij één van onze salons of mail jouw vraag naar webshop@careforhair.nl. Onze haarstylisten vertellen jou graag meer over de vernieuwde Keune So Pure lijn.

 

 


Laat een reactie achter

×