Op dinsdag 10 oktober heeft CFH Hoorn haar deuren geopend. Je vindt ons in Winkelcentrum Grote Beer, gelijk bij de hoofdingang. Voorheen zat Unique Kappers op deze locatie. De vaste gezichten zullen blijven en zij zullen versterkt worden door ervaren CFH'ers.


Wie zijn wij?

CFH staat voor Care For Hair. Wij bieden een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. We zijn een Keune Ambassador salon. Alle CFH’ers worden opgeleid tot Keune kleurexpert en wij volgen regelmatig vaktechnische praktijk en theorie trainingen om onze kennis continue up to date houden. Wij staan voor hairstyling met oog voor detail en aandacht voor jou. We kijken goed naar wat bij jouw haar en gezicht past, en luisteren naar je wensen.

Je kunt bij ons met het hele gezin terecht. We verrassen jou met een schitterende coupe en de kinderen met een leuke vlecht of stoere kleurtjesgel. En de allerkleinsten, die voor het eerst naar de kapper gaan, ontvangen zelfs een CFH knipdiploma.

 

CFH Hoorn Kapper Kapsalon Winkelcentrum de Grote Beer   Kapper Hoorn CFH Care For Hair


Praktische saloninformatie

We zijn telefonisch bereikbaar op 0229-217204 of per mail op hoorn@careforhair.nl.

Wij zullen vijf dagen in de week geopend zijn.
Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 - 17.30
Zaterdag: 09.00 - 17.00
* We zijn telefonisch bereikbaar op elke werkdag vanaf 08.00 uur. Dus wil je in de vroege ochtend nog een plekje reserveren of een afspraak wijzigen, dan kan dat.

Ben je nieuwsgierig naar onze prijslijst? Neem dan even een kijkje op onze salonpagina van CFH Hoorn.

 

Afspraak maken

Het lijkt ons leuk om jouw snel in onze salon te mogen ontvangen. Je kunt gemakkelijk alvast online een plekje reserveren door op de 'online afspreken' button te klikken en dan te kiezen voor CFH Hoorn. Of je kunt telefonisch jouw afspraak inplannen via 0229-217204.

 

CFH Hoorn Kapsalon Kapper Winkelcentrum de Grote Beer   CFH Care For Hair Hoorn Kapper Kapsalon Winkelcentrum de Grote Beer

Kapper Hoorn Kapsalon Winkelcentrum de Grote Beer   Hoorn Kapper Kapsalon CFH Care For Hair

 

 


Laat een reactie achter

×