YES! 8 oktober openen wij een gloednieuwe CFH salon in Winkelcentrum Makado te Schagen.  We kunnen niet wachten om hier weer een prachtige CFH salon neer te zetten!

Ben jij nog niet bekend met CFH, lees dan snel verder! CFH staat voor Care For Hair, wij zijn de kapper met een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. Onze CFH toppers zijn experts in knippen, kleuren en stylen.

CFH Schagen

Wij zijn een Keune Ambassador Salon.  Dit betekent dat alle CFH’ers opgeleid worden tot Keune kleurexpert en wij regelmatig vaktechnische praktijk en theorie trainingen volgen om onze kennis continue up to date houden.  Wij staan klaar om jou van al jouw hairgoals te voorzien! Een nieuwe look, een nieuw gevoel!

We zullen 6 dagen per week geopend zijn, je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht. Voor de actuele openingstijden check de salonpagina. Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij winkelcentrum Makado.

Sfeerimpressie van onze salon

Dreamteam

Wij zijn nog op zoek naar versterking voor het team dat hier gaat werken. Lijkt het jou een toffe uitdaging om samen met je collega’s een nieuwe salon op te zetten? Mail dan je cv naar crew@careforhair.nl en je hoort snel van ons!

Stay tuned!

Wij proberen jou via onze Facebookpagina zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom CFH Schagen. Uiteraard plaatsen we ook berichten over de laatste haartrends en de beste haartips.

Zien we jou dit najaar bij onze nieuwste salon? We kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen!


Laat een reactie achter

×