Het is winter. Ons haar heeft in deze periode net iets meer te verduren door de koudere temperaturen, de regenbuien en doordat we continu van het koude buiten zijn naar het warme binnen gaan. Het is dan ook geen overbodige luxe om ons haar in dit seizoen extra goed te verzorgen.

Een haarmasker geeft je haar de extra verzorging die het nodig heeft. Een haarmasker is een onmisbaar product voor iedereen die mooie, gezonde lokken wil. Het helpt je haar te herstellen en te verzorgen, waardoor het er gezonder en glanzend uitziet. En daarnaast is het een heerlijk ontspannen moment me-time tijdens een druilerige dag. 

Als je een haarmasker gaat gebruiken, is het belangrijk dat je een masker kiest dat bij jouw haar past. Er zijn verschillende soorten Keune haarmaskers. Wij zetten alle maskers op een rijtje, zodat jij een goede keuze kan maken welk masker voor jou geschikt is.

Heb jij al het juiste masker in huis en ben je vooral benieuwd hoe je deze goed gebruikt? Lees dan onze tips in onze blog 'hoe gebruik je een haarmasker'.

Keune Care haarmaskers

De Keune Care lijn biedt zeven verschillende haarmaskers, daarnaast zijn er twee maskers van So Pure. So Pure is een vegan en natuurlijke lijn van Keune. We zetten eerst de Keune Care maskers op een rij.

Keune Care Color Brillianz haarmasker

Keune Care Color Brillianz Mask is een intensief verzorgend masker voor gekleurd haar. Het masker herstelt de vochtbalans in je haar en maakt het haar soepel en zacht.

Waarom werkt het Color Brillianz masker?

  • Door het Color Sealing Complex krijgt je haar een langdurig heldere kleur.
  • Micro-tarweproteïnen zorgen voor herstel van het beschadigde haar.
  • Zijdeproteïnen maken je haar zacht en glanzend.
  • Zonnebloemextract beschermt je haar tegen vrije radicalen.

Keune Care Confident Curl haarmasker

Dit masker is perfect voor krullend haar. Ervaar de transformatie terwijl het diep voedt en je krullen glad en pluisvrij maakt. Na gebruik zie je een merkbare toename in glans en geniet je van meer gedefinieerde, prachtige krullen. Omarm de kracht van dit masker voor onweerstaanbaar mooi en gezond uitziend haar.

Waarom werkt het Confident Curl haarmasker?

  • Shea Butter biedt essentiële hydratatie en bescherming
  • Kokosolie beschermt tegen proteïneverlies
  • PH-balancerend azijnextract verbetert de kruldefinitie en vermindert pluis

Keune Care Keratin Smooth haarmasker

Dit masker is geschikt voor mensen met beschadigd of normaal tot droog haar. Het Keratine masker voedt het haar met Keratine en Keravis, voor aanzienlijk sterkere, prachtig glanzende lokken. Keratine is een vezelachtige proteïne en een belangrijk component van haar. Als haar wordt beschadigd, verliest het keratine. Een tekort aan deze bouwsteen maakt het haar extra kwetsbaar. Dit masker vult het keratineniveau aan, zowel aan de buitenkant als diep in de kern van het haar. Na herhaald gebruik is je haar zijdezacht, sterker, gezonder en beter te behandelen.

Waarom werkt het Care Keratin Smooth haarmasker

  • Keratine en Keravis voeden het haar intensief en maakt het sterker.

Keune Care Satin Oil haarmasker

Satin Oil Mask is een intensief hydraterend haarmasker van Keune voor iedereen met dof, droog of futloos haar. Iedere haarlok wordt van binnenuit diepgaand gevoed en behandeld. Na de behandeling is het haar zijdezacht en heeft het haar een intense glans. Dof, droog of futloos haar wordt weer vitaal en gezond.

Waarom werkt het Care Satin Oil masker?

  • Monoi- en Papajazaadolie en zoete amandelolie geven het haar een intensieve verzorging. Ze dringen binnen in de kern van het haar en herstellen het droge en futloze haar, zodat het haar weer gaat stralen.
  • Vijf essentiële mineralen reguleren de vochtbalans van de hoofdhuid, waardoor het haar weer soepel en glanzend wordt.
  • Yangu-olie beschermt de haarschacht door van nature aanwezige anti-oxidante.

Keune Care haarmaskers CFH Care For Hair Keune Webshop

Keune Care Vital Nutrition haarmasker

Dit masker kun je gebruiken als je kwetsbaar, zeer droog en beschadigd haar hebt. Een proteïne haarmasker voedt intensief en zorgt voor een betere vochtopname. Daardoor herstellen beschadigingen en krijgt je haar weer glans. Dit haarmasker verbetert de elasticiteit van je haar. Ook verzorgt, versterkt en geeft het glans aan beschadigd haar.

Waarom werkt het Care Vital Nutrition masker

  • Micro Tarwe Proteïnen dringen diep in het haar door en zorgen voor herstel van de innerlijke structuur.
  • Het Keravis-complex versterkt de binnen- en buitenlagen van het haar.

Keune Care Derma Sensitive haarmasker

Derma Sensitive Mask is een haarmasker speciaal voor de droge hoofdhuid. Heeft een kalmerend effect en een directe, voedende werking.

Waarom werkt het Care Derma Sensitive masker?

  • De dermatologisch goedgekeurde formule zorgt ervoor dat je hoofdhuid weer genoeg vocht opneemt.

Keune Care Blonde Savior haarmasker

Een intensief haarmasker voor beschadigd haar door blonderen of bleken. Het Care Blonde Savior Mask heeft alle ingrediënten om ervoor te zorgen dat je geblondeerde haar er gezond uitziet en een mooie glans krijgt.  Wanneer de shampoo, het haarmasker en het leave-in-product worden gecombineerd, herstelt dit de blondeerschade met 64%. Ga voor 7x sterker haar, met 96% minder haarbreuk. Het beste haarmasker voor geblondeerd haar!  

Waarom werkt het Care Blonde Savior masker?

  • Creatine en Keravis versterkt je haar waardoor het minder snel afbreekt.
  • Mirasil in dit haarmasker voor blond haar maakt het ook nog eens zijdezacht.

Inhoud: Alle Keune Care maskers zijn verkrijgbaar in 200ml én 500ml. Ben jij dus fan van een bepaald haarmasker, is het extra voordelig om de XL variant aan te schaffen.

Keune So Pure haarmaskers

Keune So Pure Polish Masker
Dit masker geeft jouw haar een luxe en glanzende uitstraling. Pluizig haar wordt weer mooi glad, zelfs op vochtige dagen.

Waarom werkt het So Pure Polish masker?

  •  Bevat een combinatie van polysacchariden, gewonnen uit chiazaden, die helpt het haar glad te maken en dat zo te houden, zelfs op vochtige dagen.

Keune So Pure Restore Masker

Dit masker hydrateerd het haar op meerdere niveaus. Het is een zacht en weelderig masker, waardoor het haar er gezonder en meer gehydrateerd uitziet.

Waarom werkt het So Pure Restore masker?

  • Cactusvijgelextract helpt elke streng van binnenuit te hydrateren.
We care for your hair

Wil je meer weten over welk masker voor jouw haar geschikt is? Stap gerust eens binnen bij één van onze salons of mail je vraag naar webshop@careforhair.nl. Wij adviseren je graag!

×