De herfst heeft zijn intrede gedaan. We herkennen het nieuwe seizoen aan dat het weer eerder donker wordt, de vallende blaadjes van de bomen en de herkenbare geur die een herfstbui achterlaat. Ons haar heeft in deze periode net iets meer te verduren door de koudere temperaturen, de regenbuien en doordat we continu van het koude buiten zijn naar het warme binnen gaan. Het is dan ook geen overbodige luxe om ons haar in dit seizoen extra goed te verzorgen. Een haarmasker geeft je haar de extra verzorging die het nodig heeft. Een heerlijk ontspannen moment me-time tijdens een herfstige dag.

Als je een haarmasker gaat gebruiken, is het belangrijk dat je een masker kiest dat bij jouw haar én jouw haarwensen past. Er zijn verschillende soorten maskers. Wij werken in de salon uitsluitend met de fijne producten van Keune Haircosmetics en als je onze salons regelmatig bezoekt, heb je vast al eens genoten van een heerlijk ontspannen moment bij de wasbak met een Keune haarmasker in je haar. Wat ruiken deze maskers ook heerlijk he?

De Keune Care lijn biedt vijf verschillende haarmaskers, wij lichten hieronder elk masker toe zodat jij de juiste maskerkeuze kan maken.

Keune Care Color Brillianz haarmasker

Keune Care Color Brillianz Mask is een intensief verzorgend masker voor gekleurd haar. Het masker herstelt de vochtbalans in je haar en maakt het haar soepel en zacht.

Waarom werkt het Color Brillianz masker?

 • Door het Color Sealing Complex krijgt je haar een langdurig heldere kleur.
 • Micro-tarweproteïnen zorgen voor herstel van het beschadigde haar.
 • Zijdeproteïnen maken je haar zacht en glanzend.
 • Zonnebloemextract beschermt je haar tegen vrije radicalen.
Keune Care Curl Control haarmasker

Dit masker is perfect voor krullend haar. Het is een luxe haarmasker die optimale verzorging biedt. Zo zorgen de werkzame ingrediënten voor glans, zachtheid en veerkracht zonder het haar te verzwaren. Je krijgt een betere structuur en textuur. Bovendien voorkomt het ook nog eens pluizig haar. Het resultaat: sterke, elastische en veerkrachtige krullen met veel glans.

Waarom werkt het Curl Control haarmasker?

 • Het innovatieve Curl Bounce System met uit hout verkregen ingrediënten zorgt voor versterking en levendigheid van de krullen.  
Keune Care Keratin Smooth haarmasker

Dit luxe masker voedt het haar met Keratine en Keravis, voor aanzienlijk sterkere, prachtig glanzende lokken. Keratine is een vezelachtige proteïne en een belangrijk component van haar. Als haar wordt beschadigd, verliest het keratine. Een tekort aan deze bouwsteen maakt het haar extra kwetsbaar. Dit masker vult het keratineniveau aan, zowel aan de buitenkant als diep in de kern van het haar. Dit masker is daarom met name geschikt voor mensen met beschadigd of normaal tot droog haar. Na herhaald gebruik is je haar zijdezacht, sterker, gezonder en beter te behandelen.

Waarom werkt het Care Keratin Smooth haarmasker

 • Keratine en Keravis voeden het haar intensief en maakt het sterker.
Keune Care Satin Oil haarmasker

Satin Oil Mask is een intensief hydraterend haarmasker van Keune. Iedere haarlok wordt van binnenuit diepgaand gevoed en behandeld. Na de behandeling is het haar zijdezacht en heeft het haar een intense glans. Dof, droog of futloos haar wordt weer vitaal en gezond.

Waarom werkt het Care Satin Oil masker?

 • Monoi- en Papajazaadolie en zoete amandelolie geven het haar een intensieve verzorging. Ze dringen binnen in de kern van het haar en herstellen het droge en futloze haar, zodat het haar weer gaat stralen.
 • Vijf essentiële mineralen reguleren de vochtbalans van de hoofdhuid, waardoor het haar weer soepel en glanzend wordt.
 • Yangu-olie beschermt de haarschacht door van nature aanwezige anti-oxidante.
Keune Care Vital Nutrition haarmasker

Dit haarmasker verbetert de elasticiteit van je haar. Ook verzorgt, versterkt en geeft het glans aan beschadigd haar. Het resultaat: meer weerstand en volume, bescherming voor invloeden van buitenaf en beter doorkambaar haar. Dit masker kun je gebruiken als je kwetsbaar, zeer droog en beschadigd haar hebt.

Waarom werkt het Care Vital Nutrition masker

 • Micro Tarwe Proteïnen dringen diep in het haar door en zorgen voor herstel van de innerlijke structuur.
 • Het Keravis-complex versterkt de binnen- en buitenlagen van het haar.

Wil je meer weten over welk masker voor jouw haar geschikt is? Stap gerust eens binnen bij één van onze salons. Wij adviseren je graag!

×