Ben jij op zoek naar een goede shampoo voor mannen? Het kiezen van de juiste shampoo is belangrijker dan je denkt. Dit zorgt namelijk voor gezond haar met een natuurlijke glans. Daarnaast kan een verkeerde of kwalitatief mindere shampoo leiden tot een droge of jeukende hoofdhuid. En niet te vergeten; een goed en mooi kapsel begint bij de basis.

Het is belangrijk dat je kiest voor een shampoo die past bij jouw haartype. Wij hebben de meest voorkomende haartypes onder elkaar gezet, zodat het kiezen van een juiste shampoo voor jouw haar heel simpel wordt. Als trotse Keune Ambassadeur salon adviseren wij jou welke Keune Shampoo bij welk haartype past.


Mannenshampoo voor de gevoelige hoofdhuid

Bij een gevoelige hoofdhuid raden we aan een milde shampoo te gebruiken:

  • Keune Care Derma Sensitive Shampoo een milde, kalmerende shampoo. Geniet na gebruik van een ontspannen en verzorgde hoofdhuid. En van zacht, gezond haar. Ook ideaal voor kale mannen die hun hoofdhuid willen wassen! Extra Tip! gebruik ook de Keune Care Sensitive Lotion voor een extra kalmerend en hydraterend effect.

Mannenhampoo voor droog haar

Bij droog haar ga je voor een shampoo die hydrateert en voedt:

Heb je grijs haar? Dan kun je het beste producten kiezen voor droog haar. Dit omdat grijs haar gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uv-stralingen.

Mannenshampoo voor vet haar

Vet haar begint bij de hoofdhuid. Kies een shampoo die de talgproductie van je hoofdhuid terug in balans brengt:

  • 1922 by J.M. Keune Deep-Cleansing Shampoo; deze milde mannen shampoo laat alle onzuiverheden uit je haar verdwijnen. Denk aan: restjes haarproducten, stof en andere vuildeeltjes. Het niet goed verwijderen van oude resten haarproducten is namelijk één van de meest voorkomende redenen van snel vet wordend haar bij mannen.

  • Keune Care Derma Regulate Shampoo; mild voor je haar en kalmeert je hoofdhuid. Brengt de talgproductie van je hoofdhuid terug in balans en zorgt voor een zeer intense reiniging. Talgproductie op de hoofdhuid, die je van nature hebt, is er om je hoofdhuid soepel te houden en te beschermen. Als je last hebt van overmatige talgproductie heeft het geen nut om je haar vaker te wassen, integendeel, je hoofdhuid zal alleen maar meer talg aan gaan maken. Daarom is het belangrijk om de talgproductie van je hoofdhuid terug in balans te brengen.

  • Keune So Pure Clarify Shampoo; reinigt het haar diep zonder het te beschadigen. Laat het haar gewichtloos aanvoelen na gebruik. Deze shampoo heeft eigenlijk dezelfde eigenschappen als de 1922 by J.M. Keune Deep-Cleansing Shampoo;  deze shampoo bevat geen parabenen en sulfaten,  maar wel de heerlijke herkenbare 1922 by J.M. Keune geur.

1922 by J.M. Keune shampoo blog herenshampoo mannenshampoo Care For Hair

 

Mannenshampoo voor fijn en dun haar

Heb je fijn en dun haar, kies dan een versterkende shampoo met creatine:

  • 1922 by J.M. Keune Refreshing Shampoo; stimuleert de bloedsomloop voor een gezonde hoofdhuid. Ook wordt je haar versterkt en gevoed met creatine en hennepzaadextract. Leuk weetje! Deze shampoo bevat pepermunt en menthol wat extra verkoeling kan bieden na een work-out of op een warme zomerse dag!

  • Keune Care Derma Activate Shampoo; Merk je dat je haar dunner wordt? Of minder vol? Dan kun je extra keratine gebruiken. Deze belangrijke bouwstof zorgt voor sterker haar en minder haaruitval. Deze shampoo geeft body en volume. Heb je echt last van haaruitval? Gebruik deze shampoo dan in combinatie met de Keune Care Derma Activate Lotion

Heb je last van een hoofdhuid- of haarprobleem, zoals roos/schilfers of dunner wordend haar? Gebruik dan een shampoo die het ‘probleem’ aanpakt. 

Mannenshampoo voor roos tegengaan

Gebruik een anti-roos shampoo:

Mannenshampoo voor dunner wordend haar

Gebruik een haarversterkende shampoo die haargroei stimuleert:

Heb je na het lezen van dit blog toch nog advies nodig? Je bent uiteraard altijd welkom in één van onze salons. Woon je niet in de buurt van onze salons? Dan mag je altijd je vragen stellen via webshop@careforhair.nl, wij adviseren jou graag.



Laat een reactie achter

×