Kan jouw haar soms wel wat extra glans gebruiken? Ga voor Keune Care Lumi Coat! Wanneer het haar wordt blootgesteld aan elementen van buitenaf of chemische behandelingen, kan het gevoelig worden voor breuk, klitten en pluizen. Lumi Coat revitaliseert droog, beschadigd haar en laat het glanzen.

De lijn bestaat uit een cream en een spray. Beide producten in het Care Lumi Coat-assortiment bevatten de fiber sealing technology. Deze innovatieve technologie is ontwikkeld in het lab van Keune en bootst de natuurlijke beschermlaag van de haarschacht na. De werking van beide producten wordt geactiveerd door de hitte van een föhn.

Ontdek hieronder welk Lumi Coat product het best bij jouw haarwensen past.

Lumi Coat Supreme Cream

Voelt je haar stug of droog? Of pluist het snel? Dat kan een teken zijn van beschadiging. Care Lumi Coat Luminious Supreme Cream is een voedende haarcrème met speciale Fiber Sealing-technology. Dit maakt een beschermlaagje om je haren, die verdere haarschade helpt voorkomen. Het geeft een prachtige glans. Deze technologie zorgt er ook voor dat je geen springerige haartjes meer hebt. De vegan formule geeft het haar een hittebescherming tot 230ºc.

Hoe gebruik je de Lumi Coat Supreme Cream?

Gebruik de crème als je haar net gewassen en nog licht vochtig is. Breng het pluk voor pluk aan op je haar. Gebruik dan altijd een föhn om je haar te drogen - de warme lucht van de föhn activeert de ingrediënten in de crème. Hierna hoef je de crème niet meer uit te spoelen.

Lumi Coat Luminous Shine Spray

Lumi Coat is een lichte en stralende mist, ontworpen om onmiddellijk glans en hydratatie te leveren. Deze glansspray is uitgerust met Fiber Sealing-technology. Deze technologie strijkt de schubbenlaag van je haar glad. Daardoor voelt het na deze spray zijdezacht aan. Ook maakt Lumi Coat een beschermlaagje rondom je haar.

Hoe gebruik je de Lumi Coat Luminous Shine Spray?

Spray deze spray op net gewassen haar dat nog een beetje vochtig is. Gebruik dan een föhn om je haar te drogen. Dat is belangrijk omdat de warme lucht van de föhn de ingrediënten in de spray activeert. Style je haar daarna zoals je wilt.

 

Lumi Coat Keune CFH Care For Hair Blog  CFH Care For Hair Keune Lumi Coat Lumi Coat Blog Keune CFH Care For Hair  


Ben jij nieuwsgierig geworden naar de Lumi Coat producten? Ontdek ze in één van onze salons of schaf ze aan in onze webshop. Shop hier de Lumi Coat Supreme Cream of shop hier de Lumi Coat Luminous Shine Spray
Laat een reactie achter

×