Ontdek ons nieuwste Keune product; Lumi Coat. Lumi Coat is een lichte en stralende mist, ontworpen om onmiddellijk glans en hydratatie te leveren. Wanneer het haar wordt blootgesteld aan elementen van buitenaf of chemische behandelingen, kan het gevoelig worden voor breuk, klitten en pluizen. Lumi Coat revitaliseert droog, beschadigd haar. We love it!

Waarom zijn we fan van de Lumi Coat?
  • Uitzonderlijke hydratatie
  • Prachtige glans
  • Door warmte geactiveerd
  • Gaat minimaal 3 wasbeurten mee
Hoe gebruik je Lumi Coat?

Directe glans + gewichtloze hydratatie in slechts enkele stappen? We got you!

Spray op schoon vochtig haar, doe dit pluk voor pluk. Activeer het product met behulp van de warmte van de föhn. Style vervolgens je haar zoals gewenst.

Resultaat: glad, zacht haar met een ongelooflijke glans die gemiddeld minstens drie wasbeurten blijft.  

 

       


Waarom werkt de Lumi Coat?

Deze door hitte geactiveerde formule is ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en de natuurlijke glans weer te activeren. Door de toegevoegde fiber sealing technology, een in het laboratorium ontwikkelde technologie die de schubbenlaag gladstrijkt, voelt het haar zijdezacht aan. Het product legt een beschermende laag om het haar die voorkomt dat het verder beschadigt.

Ben jij ook om?

Je kunt de Lumi Coat bij elke CFH salon kopen, hij kost € 23,95 en bevat 140 ml. Omdat je na gebruik nog gemiddeld 3 wasbeurten plezier hebt van het effect, doe je lekker lang met je product. Wil je een Lumi Coat ophalen, bel naar jouw CFH salon of mail naar info@careforhair.nl als we het product voor jou kunnen klaarzetten.

×