In onze salons en in onze webshop hebben wij veel verschillende stylingsproducten voor mannen staan, maar welk product past nou bij jouw haar en haarwensen? Om de keuze voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de 5 verschillende stylingsproducten voor mannen onder elkaar gezet.

Keune Gel

Met haargel van Keune zorg je voor sterke fixatie en geweldige glans. Kam het haar strak naar achteren, breng eigenwijze haren in het gareel of kies voor een klassieke kuif.

1922 by J.M. Keune Classic Gel: Deze gel geeft extra stevigheid en een geweldige glans. 

Style Ultra Gel: Een supersterke styling gel voor een intense fixatie en een extreme glans.

Style Triple X Gel: Deze sterke haargel met holdfactor 10 heeft elk haartype en elke lengte onder controle. Met een evenhoge shinefactor is deze gel ook perfect voor sleek wetlooks.

Style Brilliantine Gel: Style Brilliantine is een gel en crème-in-één. Door de combinatie met crème geeft deze gel een flexibele stevigheid en een fijne glans. Houd losse haren op hun plek en zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen.

Keune gel voor mannen CFH Care For Hair
Keune Wax

Een haarwax voor mannen is bij uitstek geschikt voor kort tot halflang haar. Met Wax kun je jouw coupe gedurende de dag nog makkelijk restylen.

Style Shaping Fibers: Zoek je een hoogwaardig product voor extra textuur en een stralende glans? Ga dan voor Style Shaping Fibers!

Style Fiber Wax: Een lichtgewicht wax om textuur, volume en een natuurlijke glans toe te voegen.

Style Forming Wax: Met de Style Forming Wax kun je het haar stylen en restylen wanneer je maar wilt. Het geeft medium stevigheid en natuurlijke glans aan elk haartype en is met name geschikt voor haar dat snel droog wordt.

1922 by J.M. Keune Strong Hold Wax: Deze haarwax voor mannen houdt je haar de hele dag in model. En geeft een perfecte glans.

1922 by J.M. Keune Strong Hold Wax mannen CFH Care for Hair Keune webshop

Keune Paste

Paste geeft je haar veel textuur en een lichte hold. Met Keune’s haar paste voor mannen geef je kort tot middellang haar extra stevigheid en een matte finish.

Style Power Paste: De Style Power Paste is onze bestseller. Hou je van krachtige styling? Dan moet je Style Power Paste hebben. Met deze matte paste style je je haar precies zoals je wilt en geniet je de hele dag van maximale stevigheid. Omdat deze sterke paste waterproof is, kan zelfs een flinke regenbui je haar niet in de war brengen!

1922 by J.M. Keune Premier Paste: De Premier Paste is een veelzijdig product dat je op handdoekdroog haar kunt gebruiken voor extra controle. Of ga voor meer stevigheid en verdeel het dan door droog haar voor textuur en volume die de hele dag blijft. 

Keune Paste voor mannen stylingsproduct CFH Care For Hair
Keune Clay

Clay geeft een matte finish en is daarmee voor mannen het ultieme stylingsproduct voor een warrige, casual look bij dunner haar. Doordat de haarklei voor mannen een relatief stroef en droog haarstyling product is, creëer je eenvoudig een kapsel met sterke hold.

1922 by J.M. Keune Premium Clay: Voor een warrige, casual style met textuur raden we Premium Clay aan. De extra stevigheid geeft je haar meer volume en zorgt dat het de hele dag goed blijft zitten. 

1922 by J.M. Keune Moldable Clay: Kneed, vorm, style - en restyle met gemak. Keune's Moldable Clay met Creatine biedt een echte clay experience! Voor een sterke, maar flexibele hold en een matte finish.

Clay mannen styling CFH Care for Hair Keune webshop
Keune Pomade

De pomade is hét stylingsproduct voor mannen met een stijlvol en slick kapsel. Een pomade is een vrij nat stylingsproduct en heeft een vette substantie, hiermee kun je je haar laten shinen. Haarpomade is geschikt voor alle haartypes met kort tot middellang haar.

1922 by J.M. Keune Original Pomade: Deze klassieke haarcrème biedt precies de juiste stevigheid en glans.

Pomade voor mannen CFH Care For Hair Keune webshop

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Heb je toch nog hulp nodig bij het maken van jouw keuze na het lezen van dit blog? Loop eens binnen bij één van onze 19 salons of mail naar webshop@careforhair.nl, een ervaren haarstylist helpt jouw graag met je keuze.


Laat een reactie achter

×