In 2010 zijn wij, CFH Care For Hair, begonnen met onze kapsalon in Heerhugowaard. We zijn vanaf dag één fan van het Nederlandse kappersmerk Keune Haircosmetics. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds verzot op dit fijne merk! Inmiddels zijn er 19 Care For Hair kapsalons en bij elke CFH kapsalon werken wij dan ook met Keune Haircosmetics. Wij bieden je een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs.

Care For Hair is dé Keune specialist

Onze 19 salons zijn Keune Ambassador salons. Dit betekent dat wij een hoge kwaliteit leveren in onze salons en de Care For Hair collega's gespecialiseerd zijn in de producten van Keune. Je bent dus altijd welkom voor een adviesgesprek over welke producten het beste passen bij jouw haarproblemen en jouw haarwensen.

Care For Hair is jouw Keune webshop

In 2023 zijn we onze service gaan verbreden en is het naast je favoriete Keune producten aanschaffen in de salon, ook mogelijk geworden om je Keune producten in onze webshop te bestellen. Hierbij krijg je dezelfde service als die je in onze salon zou ontvangen, alleen bestel je nu gemakkelijk vanuit huis en kun je het de volgende dag al in ontvangst nemen. Ook hier bieden we jou een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs.

Wij zetten de voordelen van onze Care For Hair - Keune webshop voor jou op rij
  1. Wij verkopen het gehele Keune assortiment. Heb jij een favoriet Keune product, dan hebben wij het op voorraad.
  2. Doordat wij al 14 jaar Keune Ambassador zijn, zijn wij echte Keune kenners en kennen wij elk product door en door.
  3. Vandaag besteld is morgen in huis
  4. Je ontvangt altijd korting op Keune producten. Des te meer je koopt van een product, des te meer voordeel.
  5. Er staat altijd een CFH Keune specialist voor je klaar. Stuur ons een chat of stuur een mailtje naar webshop@careforhair.nl met jouw vraag en je ontvangt binnen het uur antwoord.
We Care For Your Hair

Keune heeft verschillende productlijnen. En elke lijn heeft zijn eigen voordelen, wij hebben dan ook voor elke Keune productlijn een specialist in huis. Dus wil jij meer weten over één van onderstaande lijnen, contact ons dan via de chat of mail naar webshop@careforhair.nl

Keune Care - Met de professionele verzorgingsproducten van Keune Care ga je voor een optimale gezondheid van jouw haar en hoofdhuid. 

Keune Style - Keune Style is een veelzijdige verzameling van stylingsproducten die elke coupe en haartype ondersteunt. Ga voor volume, fixatie, glans of gladheid.

Keune So Pure - So Pure is een vegan en geconcentreerde haarverzorgingslijn met gecertificeerde natuurlijke ingrediënten. Het assortiment is zacht voor het haar en goed voor de planeet. 

1922 by J.M. Keune - Het merk 1922 by J.M. Keune is speciaal voor mannen gecreëerd. Elk haarproduct doet precies wat hij moet doen: het beste in een man naar boven halen.

Inspiratie en productinformatie

Wij inspireren jouw graag tot het maken van mooi haar. En helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste producten voor jouw haar. Wij schrijven wekelijks blogs over Keune producten, hoe je deze het beste kan gebruiken en welke resultaten de producten jouw haar kunnen bieden. Ook nemen we je op onze Facebook en Instagram pagina mee in onze wereld als Keune specialist.

We care for your hair!


Laat een reactie achter

×