Wij zijn ontzettend fan van de Keratin Smooth 2 Phase Spray. Deze spray is één van ons meest gebruikte producten in onze salons. En we hebben fantastisch nieuws: Na maanden afwezigheid, is de 2 Phase Spray weer back in stock!

Waarom zijn wij fan van de Keratin Smooth 2 Phase Spray?
  • Snelle leave-in spray
  • Verzwaart je haar niet door een lage PH-waarde
  • Ontknoopt je haar direct
  • Geeft een gladde en glanzende look aan je haar
  • Bevat Vegan Keratine
Hoe werkt de Keratin Smooth 2 Phase Spray?

Met een leave-in spray kun je knopen in je haar gemakkelijk uitkammen - of nog beter: voorkomen. Heb je dus vaak last van klitten, dan is dit jouw go to leave-in spray.

Schud de Keratin Smooth 2 Phase Spray eerst even goed door. Spray het dan op licht vochtig of droog haar. Uitspoelen is niet nodig - je kunt deze spray lekker laten zitten. Ga je er vervolgens met de kam of borstel doorheen, dan merk je dat het makkelijker gaat. En je haar krijgt een mooie glans.

Wanneer gebruik je de Keratin Smooth 2 Phase Spray nog meer?

Vakantie

Wanneer je op vakantie gaat of wanneer je een dagje naar het strand gaat, vergeet dan vooral niet dit product mee te nemen. Dit product hydrateert en herstelt de PH-waarde van het haar en beschermt tevens tegen uitdroging. Spray je haar in voor en nadat je de zon in gaat met de Keratin Smooth 2 Phase Spray.

Hittetool

Wanneer je vaak gebruikt maakt van een hittetool, zoals een föhn, krultang of stijltang dan is de 2 Phase Spray in combinatie met de Keune Style Hot Iron Spray een 'perfect protection pair' om jouw haar te beschermen.  De Keune Care Keratin Smooth 2-Phase Spray met een lage PH-waarde sluit de haarschubben voor een gladde en glanzende look. De Style Hot Iron Spray beschermt het haar tegen hitte, tot wel 230 graden, en zorgt voor een prachtige glans. Samen zorgen ze ervoor dat jouw haar er fantastisch uitziet!

Keune Care Keratin Smooth 2 Phase Spray

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter

×