Droom je van langer en voller haar? Geef je lokken een boost met de Professionele producten van Keune Haircosmetics voor meer haargroei en minder haarverlies. Wij hebben voor jou de 5 producten die de haargoei bevorderen en haarverlies tegengaan op een rij gezet. Lees snel verder!

5 producten die haargroei bevorderen

Derma Activate Shampoo
Deze shampoo met keratine zorgt voor sterker haar en minder haaruitval.

Wist je trouwens dat de Derma Activate lijn de prestigeuze Estetica HR 'Anti-Hair Loss' award heeft gewonnen? Dit betekent topkwaliteit haarverzorging die jouw haar voller maken.

Revive Balm

De innovatieve leave-in balsem herstelt beschadigd haar tot wel 73%. Meer weten over dit geweldige product? Lees dan dit blog en kom alles te weten over de werking van de Keune Revive Balm.  

CFH Care For Hair Webshop Keune Revive BalmInstant Blowout

Voorkom haarschade: gebruik een hittebeschermend product in je haar vóór het stylen met hittetools. Deze spray beschermt tot wel 230°C. Daarnaast geeft deze spray volume aan dun haar.

Lees hier 4 redenen waarom jij altijd een hittebeschermer wil gebruiken. Ben je nieuwsgierig naar onze andere producten met hittebescherming, klik dan hier.

So Pure Restore Mask

Een hydraterend masker is een must voor lang en gezond haar. Een haarmasker gebruik je één keer per week, indien nodig maximaal twee keer per week. Je gebruikt een masker alleen in de lengtes en punten van je haar. Wil je meer weten over het gebruik van een haarmasker en waarom wij dit adviseren? Lees dan dit blog.

Keune So Pure Restore Masker Keune Webshop CFH Care For HydratatieDerma Activate Lotion

Stimuleer je haargroei door de Lotion een paar keer per week in de hoofdhuid te masseren. Dit award winning product is een ideale kuurbehandeling om haaruitval tegen te gaan en dunner wordend haar te versterken.

Advies

Wil je advies voor jouw haar? Loop gerust eens binnen bij één van onze salons of stuur een chat of mail. We beantwoorden graag je vragen om jou te helpen om langer en voller haar te bereiken.

 


Laat een reactie achter

×