De liefde hangt in de lucht; Valentijnsdag staat voor de deur. Verras jouw liefde met een haarfijn cadeau.

Elk jaar is het weer lastig om iets uit te zoeken waar je jouw geliefde mee kunt verrassen. Wij zetten een aantal heerlijke haarproducten op een rij om jouw keuze makkelijker te maken.


Valentijnscadeaus voor hem ❤️

Style Power Paste

Ons meest verkochte stylingsproduct! Houd jouw geliefde van krachtige styling? Dan moet je Style Power Paste hebben. Met deze matte paste style je je haar precies zoals je wilt en geniet je de hele dag van maximale stevigheid. Omdat deze sterke paste waterproof is, kan zelfs een flinke regenbui je haar niet in de war brengen!

Essential Shampoo

De 1922 by J.M. Keune Essential Shampoo is ideaal voor de snelle man. Deze Shampoo is alles in één, gebruik voor haar, baard en lichaam te wassen. De shampoo is verrijkt met een heerlijke geur.

Beard Oil

Heeft jouw Valentijn een baard? Verwen hem dan met de 1922 by J.M. Keune Beardoil. Deze luxe baardolie zorgt voor een zachte baard en een gezonde huid. De lichte mix van avocado- en amandelolie wordt snel opgenomen en heeft het effect van een baardconditioner.


Valentijnscadeaus voor haar ❤️

Satin Oil Mask

Luxe weelderig haarmasker om het haar van je geliefde extra te verwennen. Care Satin Oil Mask bevat een mix van maracuja, baobab- en monoi-olie en 5 voedende mineralen. Zo blijft het zacht en gezond. En gaat dof haar weer prachtig glanzen.

Lumi Coat Luminous Shine Spray

Wil jij het haar van jouw Valentijn laten stralen? Geef dan de Lumi Coat Luminous Shine Spray cadeau! Deze spray maakt het haar zacht en glanzend.

Vital Nutrition Porosity Filler

Deze crème wordt ook wel botox voor het haar genoemd. Deze gelcrème heeft een versterkende en herstellende werking met als resultaat intens gevoed en gezond haar.

CFH Cadeaukaart ❤️

Geef jouw Valentijn een fijne kappersbehandeling cadeau. Verwen hem of haar met de CFH Cadeaukaart. De CFH Cadeaukaart kun je bij één van onze 19 salons aanschaffen. Het tegoed is onbeperkt geldig en de kaart is bij elke CFH Salon in te leveren.

Ben je op zoek naar een valentijnscadeau en heb je hulp nodig? Mail gerust naar webshop@careforhair.nl. We kunnen een op maat gemaakt pakket voor jou samenstellen.


Laat een reactie achter

×