De Coco scalp brush is de oplossing voor een gezonde hoofdhuid!
Je ontvangt de Coco scalp brush gratis bij besteding van €60,- in onze webshop. Deze actie is geldig tot en met 14 juli 2024.

Waarom een scalp brush?

Gezonde, stralende lokken beginnen bij de basis: je hoofdhuid. Het is de plek waar je haarzakjes aangroeien. Haarzakjes spelen een cruciale rol bij de groei en gezondheid van je haar. Ze bevatten de haarwortels en voorzien het haar van voedingsstoffen en zuurstof. Daarom is het essentieel om je hoofdhuid goed te verzorgen. Naast de juiste verzorgingsproducten, kun je hier een scalp brush voor gebruiken.

Wat is een Scalp Brush?

Een scalp brush is speciaal ontworpen voor het reinigen en masseren van je hoofdhuid. Het lijkt op een normale borstel, maar is gemaakt van siliconen stekels en heeft een compacte vorm waardoor hij prettig in de hand ligt. De hoofdhuid is de plek waar oliën, roos en resten van stylingsproducten zich ophopen. Dit kan leiden tot dof haar, een vertraagde haargroei, irritatie en jeuk. De scalp brush schiet hierbij te hulp en zorgt voor een grondige reiniging van de scalp.

Wat zijn de voordelen van een Scalp Massage?

Een massage met een scalp brush biedt veel voordelen voor zowel je hoofdhuid als je haar. Voeg dit daarom toe aan jouw haarroutine.

 1. Stimuleert de bloedcirculatie
  De cirkelvormige bewegingen van de massageborstel stimuleren de bloedtoevoer naar de haarzakjes, wat de haargroei kan bevorderen.

 2. Verwijdert dode huidcellen
  Een scalp massage helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en voorkomt verstopte haarzakjes op de hoofdhuid.

 3. Verlicht stress
  Deze heerlijke massage werkt ontspannend en kan stress verminderen. Dus niet alleen gunstig voor je hoofdhuid, maar ook voor je algemene welzijn.

 4. Verbetert de opname van haarproducten
  Door de hoofdhuid te masseren, open je de poriën en verbeter je de opname van producten.

 5. Minder jeuk en irritatie
  Als je last hebt van een jeukende of geïrriteerde hoofdhuid, kan een hoofdhuidmassage verlichting bieden. De Keune Care Derma Sensitive Shampoo kan hier ook bij helpen. Deze shampoo heeft Scalp Soothing Complex, dat kalmeert de hoofdhuid en vermindert jeuk.
Keune Care Coco Scalp Brush - CFH Care For Hair

Hoe gebruik je een Scalp Brush? 

De scalp brush is gemakkelijk te gebruiken. Volg onderstaande stappen voor een effectieve reiniging en massage:

 1. The Prep

  Breng je favoriete shampoo, conditioner of masker aan zoals gebruikelijk en verdeel het over je haar en hoofdhuid.

 2. The Massage

  Houd de borstel in de palm van je hand en druk de puntjes van de borstel voorzichtig op je hoofdhuid. Masseer je hele hoofdhuid met kleine, cirkelvormige bewegingen.

 3. The Rinse

  Spoel je haar uit na de massage. Maak vervolgens de borstel schoon met koel water en droog de borstel door 'm aan het koordje op te hangen.

Herhaal dit proces 1 of 2 keer per week, afhankelijk van je behoeften en haartype. Het resultaat? Een zachte en gereinigde hoofdhuid. 

Conclusie?

Een scalp brush is een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel voor een gezonde hoofdhuid in combinatie met de juiste haarverzorgingsproducten. Door 1 tot 2 keer per week gebruik te maken van deze unieke borstel, leg je de basis voor prachtig en gezond haar. Kun jij niet wachten om de werking van de scalp brush te ervaren? Ga dan snel naar onze CFH Webshop en plaats een bestelling ter waarde van minimaal €60.


Laat een reactie achter

×