Maak kennis met de vernieuwde So Pure: de nieuwe navulbare haarverzorgingslijn!


Je schaft één navulbare shampoo- of conditionerfles aan en stapt dan over op navulbare pouches. Je gebruikt zo minder plastic zonder dat je er over na hoeft te denken. So Pure is vegan, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het assortiment is zacht voor het haar en goed voor de planeet.

Maximale resultaten voor je haar. Minimale impact op de planeet. 

Onze kennismakingsactie:

Je ontvangt tot en met 8 mei de dispenser cadeau bij aankoop van jouw shampoo of conditioner. De dispensers zijn verkrijgbaar in 400ml of 1000ml. Daarnaast ontvang je een kaartje met 20% korting op jouw eerstvolgende So Pure aankoop, deze is 3 maanden geldig.

 

     Keune Haircomsetics Kapper Kapsalon  CFH Care For Hair Vegan Haircare

Het So Pure assortiment bestaat uit 4 verschillende lijnen.

Cool: Shampoo en conditioner

Deze lijn elimineert kopertinten en verfrist zilveren tinten door het paarse pigment. De 'Cool' lijn gaat kleurvervaging tegen door antioxidantrijke acaibessen.

Restore: Shampoo, conditioner en masker

Bevat dé essentiële voedingstoffen voor vochtbehoevend haar. Geef jouw een boost met de So Pure Restore producten. De producten zijn verrijkt met cactusvijgextract en hydrateren elke lok diep van binnenuit.

     Care For Hair CFH So Pure Keune

Clarify: Shampoo en conditioner

Grondige detox voor een brandschoon gevoel. Clarify-producten zitten boordevol granaatappel en verwijderen vuil en productresten terwijl ze de hoofdhuid zachtjes reinigen. Het beschermt ook tegen vervuiling door te voorkomen dat vuildeeltjes zich aan de haren kunnen hechten.

Polish: Shampoo, conditioner en masker

Ga voor pluisvrij haar. De zachte aanpak zorgt ervoor dat pluizige haren worden gepolijst. Polish-producten zijn verrijkt met chiazaden en leveren het broodnodige vocht voor mooi, veerkrachtig haar.

     So Pure Care For Hair CFH Keune


Hoe werkt het?

Je kunt kiezen uit een Cool, Restore, Polish of Clarify- shampoo of conditioner.

1. Haal de sticker van je pouch.

Je kan de inhoud van je navulbare fles labelen met een handige sticker. Trek deze voorzichtig van de pouch.

2. Plak de sticker op je navulbare fles.

Plak de sticker op de dop van je navulbare fles zodat je in één oogopslag kan zien wat er in zit. Vul de fles aan en je kan weer heerlijk je haar verzorgen.

 

     How to refillable Navulbaar So Pure Pouch Keune Care For Hair

 

Ontdek deze schitterende nieuwe productlijn nu bij jouw favoriete CFH salon. Onze haarstylisten vertellen jou er graag meer over!

 

 

 

×