Wij stellen graag drie nieuwe producten van de 1922 by J.M. Keune lijn aan je voor: de Tinted Dust, de Matte Measure en de Tough Texture Spray. 1922 by J.M. Keune is een productlijn speciaal ontwikkeld voor de man. Deze drie nieuwe producten zijn een zeer fijne aanvulling op de bestaande lijn. Wij lichten hieronder alle drie de producten even voor je toe. Wie weet zit jouw nieuwe favoriete stylingsproduct er wel bij!

 

  

 

De drie producten hebben gemeen dat ze een matte finish geven en veel volume aan het haar geven. Is dat één van jouw haarwensen? Lees dan snel verder!

Tinted Dust

Tinted Dust is een poeder die instant volume met een losse textuur geeft. De  Tinted Dust is lichtbruin van kleur en is dus geschikt voor elke haarkleur omdat het geen witte waas achter laat. Breng een kleine hoeveelheid aan op droog haar. Het is heel gemakkelijk lokaal aan te brengen door het handige verdeelpompje. Het haar krijgt direct meer volume. Het haar zal steviger en voller aanvoelen.

Matte Measure

Matte Measure is speciaal ontwikkeld voor kort tot middellang haar en geeft een matte finish met flexibele stevigheid. Wrijf een beetje product tussen je handen tot het bijna opgelost is, masseer het vervolgens door het haar van aanzet tot de punten. Voor meer textuur, kun je meer product pakken.

Tough Texture Spray

De Tough Texture Spray geeft textuur, volume en een matte look. Het product is geschikt voor iedereen die meer stevigheid in het haar wilt. Het product kan zowel op nat als droog haar worden gebruikt.

Onlangs is er nog een topper van een product toegevoegd aan de 1922 by J.M. Keune collectie. Wellicht heb je die al in de salon zien staan? Dat is de Eau de Toilette! De geur is een ‘Woody Oriental’, dit betekent dat hij een sterk houtachtige toon heeft omdat hij verrijkt is met sandel- en cederhout. 

Kom gerust eens langs bij één van onze salons om de nieuwe producten te ervaren. Onze stylisten adviseren je graag!


Laat een reactie achter

×