Een tijdje terug hebben wij al aangekondigd dat de Keune Style vernieuwd gaat worden.

Keune heeft haar bestsellers geüpdatet met hoogwaardige vegan formules en introduceert maar liefst 10 gloednieuwe Style producten. Elk product is zorgvuldig ontworpen om in te spelen op diverse haarbehoeften, van volume en textuur tot glans en fixatie.

Ben jij fan van een Keune Style product in de huidige collectie? Geen zorgen! Wij hebben alle alternatieven voor jouw favoriete Keune Style producten op een rij gezet.

Ontdek hieronder snel wat het alternatief is voor jouw favoriete Style product, zodat jouw coupe perfect gestyled blijft!

 

Top Form - Het alternatief voor Style Forming wax, Restyle Cream en Fiber Wax

 

Keune Style Old vs New Style Top Form 100ml CFH Care For Hair

Met deze restylable wax kun je je look op ieder moment van de dag opnieuw in model brengen. Het biedt een flexibele hold, geeft textuur en een natuurlijke glans aan het haar.

 

Velvet Cloud- Het alternatief voor Style Strong Mousse
Keune Style strong mousse alternatief Velvet Cloud CFH Care For Hair

Velvet Cloud foam geeft volume, voedt en beschermt je haar met panthenol,  plantaardige eiwitten en vitamine E. Velvet Clound biedt hittebescherming tot 230°C

 

Thick Trick - Het alternatief voor Style Thickening Cream

 

Keune Style Thickening cream alternatief Thick Trick CFH Care For Hair

Ervaar de ultieme boost met de Thick Trick Spray, die volume en dikte aan je haar toevoegt en tegelijkertijd hittebescherming biedt tot 230 °C. Met geïntegreerde Bond Fuser technologie en maïszetmeel voor flexibele grip.

 

Ultimate Blowout - Het alternatief voor Style Blowout Gelee

 

Keune Style Blow out gelee alternatief Ultimate Blowout CFH Care For Hair

De Keune Style Ultimate Blowout is een hittebeschermende lotion die zorgt voor een flexibele, medium fixatie, stevig volume en een stralende glans, terwijl het haar handelbaar en gezond blijft.

Het is verrijkt met geavanceerde Integrated Bond Fuser technologie en biedt een onovertroffen hittebescherming tot 230 °C

Geschikt voor alle haarlengtes en haartypes met de verfrissende Citrus Meadow geur. 

 

Spring Loaded - Het alternatief voor Style Curl Cream
Keune Style Curl Cream alternatief Spring Loaded CFH Care For Hair

Deze zachte gel combineert de voeding van een crème met de fixatie van een gel. Verrijkt met panthenol, vitamine E en kokosolie, terwijl lijnzaad en chiazetmeel zorgen voor pluisbestrijding. Laat je krullen op met de nieuwe Style Spring Loaded!

 

Smooth Operator - Het alternatief voor Style Defrizz Serum

 

Keune Style Defrizz serum alternatief Smooth Operator CFH Care For Hair

Smooth Operator Serum bestrijdt pluis en verbetert de glans tot 89% *. Verrijkt met vitamine E en plantaardige eiwitten. Breng dit uitzonderlijke serum moeiteloos aan met de nauwkeurige druppelaar.

 

Rush Hour - Het alternatief voor Style Instant Blowout
Keune Style Instant blow out alternatief Rush Hour CFH Care For Hair

Keune Style Rush Hour verkort de droogtijd, voegt een gewichtloze body toe en versterkt de lokken met Bond Fuser Technology, en biedt tegelijkertijd hittebescherming tot 230 °C.

 

 Shine Therapy - Het alternatief voor Style Brillant Gloss Spray
Keune Style Brilliant Gloss Spray alternatief Shine Therapy CFH Care For Hair

Shine Therapy-spray onthult de natuurlijke glans van je haar met zijn gewichtloze formule, die tot 80%* meer glans biedt. Het is speciaal ontworpen om glans te verbeteren zonder vet of plakkerig aan te voelen, waardoor het de perfecte finishing touch is voor elk kapsel.

Geschikt voor alle haarlengten en -typen die streven naar ongeëvenaarde glans. Het biedt een ultraglanzende finish met de verfrissende geur van Rhubarb Bloom.

 

Power Paste - Het alternatief voor Style Power paste
Keune Style Power Paste alternatief Power paste CFH Care For Hair

Ervaar de maximale fixatie met Power Paste. Het bestverkochte product van Keune! Deze texturizing paste zorgt voor stevige fixatie en een supermatte finish, geschikt voor alle haartypes. Met bescherming tegen vocht.

 

 Oceaan Waves- Het alternatief voor Style Salt Mist
Keune Style Salt mist alternatief Oceaan Waves CFH Care For Hair

Ocean Waves-spray voegt grip en textuur toe met zeezout en biedt een lichte fixatie en creëert tegelijkertijd een strandachtig volume met een matte finish. De Ocean Waves Spray biedt hittebescherming tot 230°C. Je kunt je haar gedurende de dag restylen zonder textuur en volume te verliezen.

 

High Rise - Het alternatief voor Style Root Volumizer
Keune Style Root Volumizer alternatief High Rise CFH Care For Hair

High Rise spray is jouw ideale oplossing om een torenhoog volume te bereiken en vanaf de aanzet te liften, voor een volumineuze en veerkrachtige look. Deze gewichtloze spray is verrijkt met panthenol en fruitextract. 

 

Head Lock - Het alternatief voor Style Ultra Gel
Keune Style Ultra Gel alternatief Head Lock CFH Care For Hair

Head Lock-gel is een tijdloze klassieker en biedt structuur, glans en geweldige grip. Ideaal voor in model brengen en houden met hittebescherming tot 230°C

 

Gloss Guard - het alternatief voor Style Brilliantine Gel
Keune Style Brilliantine Gel alternatief Gloss Guard CFH Care For Hair

Bereik de ultieme glans met Gloss Guard. Deze veelzijdige haargloss met plantaardige eiwitten zorgt voor een ongelooflijke glans en maakt het haar glad. 

Gloss Guard geeft je haar een strakke, gepolijste look door een merkbare glans toe te voegen. Dit is ideaal om een meer afgewerkte en verfijnde uitstraling te creëren.

Get A Grip - het alternatief voor Style Dry Texturizer
Keune Style Dry Texturizer alternatief Get A Grip CFH Care For Hair

Get a Grip-spray geeft volume en een warrige textuur met een medium fixatie, met Dry Cleansing Complex om olie te absorberen. Het zorgt voor een matte afwerking en is gemakkelijk te gebruiken. Het kan op verschillende haartypes en lengtes worden gebruikt om een breed scala aan stijlen te creëren, van rommelige golven tot gestructureerde opsteekkapsels.

 

Cashmere Cloud - Het alternatief voor Style Soft mousse

 

Keune Style Soft Mousse alternatief Cashmere Cloud CFH Care For Hair

Cashmere Cloud Foam zorgt voor voller haar en houdt het haar zacht en verzorgd, met panthenol, plantaardige eiwitten en vitamine E. Cashemere Cloud Mousse biedt hittebescherming tot 230 °C

 

Air Wax - Het alternatief voor Style Spray Wax

 

Keune Style Spray Wax alternatief Air Wax CFH Care For Hair

Deze ultrafijne, niet-vette spray geeft textuur en definitie aan je stijl. Air Wax kan worden gebruikt om je stijl gedurende de dag op te frissen. Breng gewoon een kleine hoeveelheid aan en bewerk je haar er opnieuw mee.

The Rock - Het alternatief voor Style Triple X Gel

 

Keune Style Triple X Gel alternatief The Rock 200ml CFH Care For Hair

The Rock-gel biedt ultieme fixatie en glans, perfect voor een wetlook of crispy effecten. Perfect voor alle haartypes, biedt een schone, niet-schilferige finish en is gemakkelijk aan te brengen voor moeiteloze styling.

 

Climate Control - Het alternatief voor Style Humidity Shield

 

Keune Style Humidity Shield alternatief Climate Control 200ml CFH Care For Hair

Climate Control-spray houdt het haar pluisvrij met een vochtbescherming tot 90%, ongeacht de weersomstandigheden. Het biedt ook hittebescherming tot 230°C

 

Liquid Lock - Het alternatief voor Style Liquid Hairspray

 

Keune Style Liquid Hairspray alternatief Liquid Lock CFH Care For Hair

Liquid Lock is een veelzijdige fixing spray zonder aerosol die zorgt voor een sterke fixatie en intense glans, verrijkt met panthenol en vitamine E.

 

Fixer - Het alternatief voor Style High Impact Spray
Keune Style High Impact alternatief Fixer 300ml CFH Care For Hair

Fixer haarspray zorgt voor een supersterke, langdurige fixatie voor perfecte kapsels die op hun plaats moeten worden gehouden, met bescherming tegen vocht tot wel 48 uur.

 

Claytime - Het alternatief voor Style Dry Paste
Keune Style Dry paste alternatief Clay Time CFH Care For Hair

Style Claytime creëert ruwe en speelse texturen met een matte finish. Het bevat het Dry Cleansing Complex om overtollige olie in het haar en op de hoofdhuid op te nemen.

 

Good Fibes - Het alternatief voor Style Shaping Fibers
Keune Style Shaping fibers alternatief Good Fibes CFH Care For Hair

Good Fibes is een flexibele fiber paste die is ontworpen om je haar met gemak vorm te geven en een natuurlijke, beweegbare fixatie biedt. Creëer korte tot middellange kapsels, zoals pixie-cuts, bobs en gelaagde looks. Good Fibes zorgt voor structuur en definitie zonder het haar te verzwaren.

 

Stay Putt - Het alternatief voor Style Sculpting Clay
Keune Style  Sculpting Clay alternatief Stay Putt CFH Care For Hair

Style Stay Putt is een kneedbare, crème-achtige mud met een matte finish. Het is verrijkt met shea butter voor flexibele styling opties. Het zorgt voor een medium, langdurige fixatie die helpt om je kapsel de hele dag door te behouden. Dit maakt hem geschikt voor zowel gestructureerde als casual looks.

 

 Clean Slate - Het alternatief voor Style Dry Shampoo en Dry Conditioner
Keune Style  dry shampoo en conditioner alternatief Clean Slate CFH Care For Hair

Clean Slate is een snelle en handige oplossing voor het reinigen van het haar zonder dat je een volledige was- en föhnroutine nodig hebt. Het absorbeert olie en onzuiverheden, waardoor het haar schoner en voller wordt. Revitaliseert het haar door de ophoping van olie te verwijderen en zorgt ervoor dat het haar fris blijft ruiken tussen de wasbeurten.

 

Tame Game - Het alternatief voor Style Hot Iron Spray en Style Straight Cream
Keune Style Straight cream Hot iron alternatief Tame Game

Deze luxe haarcrème verzacht, hydrateert en temt de eigenwijze haren. Ook bevat dit product een hittebescherming tot 230 graden.

 

Stardust - Het alternatief voor Style Precision Powder en Style Volume Powder
Keune Style Powder alternatief Star dust

Stardust-poeder zorgt voor een gewichtloze textuur en volume, waardoor het nauwkeurig kan worden aangebracht voor onmiddellijke lift en body.

 

Free Styler - Het alternatief voor Style Freestyle Spray en Style Soft Set Spray  

 

 

Keune Style Haarlak alternatief Freestyler

Freestyler haarspray biedt een medium fixatie die kan worden opgebouwd en tot 24 uur* blijft zitten, met een 360° sprayfunctie voor moeiteloos aanbrengen.

 

De nieuwe Keune Style is al verkrijgbaar bij onze 19 kapsalons. Binnenkort vind je de nieuwe Keune Style collectie ook in onze webshop. Profiteer tot die van de stapelkorting op de 'oude' Keune Style collectie. Op = Op! 

 

 

 

 


Laat een reactie achter

×