Op dinsdag 21 november 2023 heeft CFH Amsterdam Noord haar deuren geopend in Winkelcentrum Molenwijk. Je vindt ons aan de buitenkant van het winkelcentrum. Voorheen zat Jamie's Hairsalon op deze locatie. De vaste gezichten zullen blijven en zij zullen versterkt worden door ervaren CFH'ers.

Wie zijn wij?

CFH staat voor Care For Hair. Wij bieden een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. We zijn een Keune Ambassador salon. Alle CFH’ers worden opgeleid tot Keune kleurexpert en wij volgen regelmatig vaktechnische praktijk en theorie trainingen om onze kennis continue up to date houden. Wij staan voor hairstyling met oog voor detail en aandacht voor jou. We kijken goed naar wat bij jouw haar en gezicht past, en luisteren naar je wensen.

Je kunt bij ons met het hele gezin terecht. We verrassen jou met een schitterende coupe en de kinderen met een leuke vlecht of stoere kleurtjesgel. En de allerkleinsten, die voor het eerst naar de kapper gaan, ontvangen zelfs een CFH knipdiploma.

CFH Amsterdam Noord Keune Ambassador salon

 

 Praktische saloninformatie

Je vindt ons aan de buitenkant van Winkelcentrum Molenwijk, direct aan het parkeerterrein. Met een blauwe schijf kun je maar liefst 2,5 uur gratis parkeren.

We zijn telefonisch bereikbaar op 020-6313216 of via amsterdamnoord@careforhair.nl.

Wij zullen vijf dagen in de week geopend zijn.
Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 - 17.30
Zaterdag: 09.00 - 17.00
* We zijn telefonisch bereikbaar op elke werkdag vanaf 08.00 uur. Dus wil je in de vroege ochtend nog een plekje reserveren of een afspraak wijzigen, dan kan dat.

Ben je nieuwsgierig naar onze prijslijst? Neem dan even een kijkje op onze salonpagina van CFH Amsterdam Noord.

Afspraak maken

Het lijkt ons leuk om jouw snel in onze salon te mogen ontvangen. Je kunt gemakkelijk online een plekje reserveren door op de 'online afspreken' button te klikken en dan te kiezen voor CFH Amsterdam Noord. Of te bellen naar 020-6313216.

     

CFH Amsterdam Noord winkelcentrum Molenwijk

 


Laat een reactie achter

×