Vorig jaar werd het Royal Tribute Hairserum als een limited edition gepresenteerd. Dit product werd omarmd door alle Keune fans door de heerlijke geur, de mooie glans die het haar krijgt en de fijne verzorging. Helaas was er een beperkte oplage en was deze snel uit de collectie, maar hij is terug in een nieuw jasje. En daar zijn wij uiteraard zeer blij mee!

 

The Royal Tribute Serum

Een luxe en multifunctioneel Keune haarserum verrijkt met de geur van tulpen. Het Royal Tribute Hair Serum met vitamine E bevordert de gezondheid van het haar, maakt het glad en voedt het voor een glans die jaloers maakt.

De toegevoegde vitamine E beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf en bevordert gezond haar. Een multifunctioneel haarserum dat in ieders haarroutine past.  Geschikt voor alle haartypen.

Oude verpakking vs nieuwe verpakking  
Royal Tribute Hairserum CFH Care For Hair Keune Webshop  Keune Care Royal Tribute Serum 50ml CFH Care For Hair
 Voordelen van het Royal Tribute Hairserum Serum
  1. Intensieve Hydratatie: Het serum hydrateert en voedt het haar, waardoor het er gezond en stralend uitziet.

  2. Bescherming: Het biedt bescherming tegen hitte en omgevingsinvloeden, wat essentieel is voor het behoud van de haargezondheid.

  3. Glans en Zijde: Het serum zorgt voor een mooie glans en maakt het haar zijdezacht, wat het gemakkelijk te stylen maakt.

  4. Vermindert Pluis: Het helpt bij het temmen van pluizig haar, waardoor je een gladde, verzorgde uitstraling krijgt.


Shop het Royal Tribute Hairserum

Uiteraard shop je het Keune Royal Tribute Hairserum bij Care For Hair. Bestel hier het serum.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

×