Kies voor een gewaagde look of ga voor kleur op een subtielere manier. Ontdek Keune Color Chameleon nu in onze salons, een nieuwe lijn met intense kleuren die direct resultaat geven. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk met Color Chameleon! Wij, creatievelingen, zijn dus enorm fan van deze nieuwe kleurlijn.

Wat is Keune Cholor Chameleon?

Keune Color Chameleon is een ammoniakvrije en vegan lijn bestaande uit negen intense kleuren met een hoge concentratie pigmenten.
De kleuren zijn beschikbaar in Orange, Rose, Red, Magenta, Maroon, Green, Violet, Yellow en Blue. Als extra toevoeging zijn er nog een Clear en Dark, om pasteltinten te creëren of kleuren te verdiepen. Alle kleuren in de lijn zijn met elkaar te combineren, zo kun je eenvoudig elke gewenste kleur creëren. Van bold en uitgesproken kleuren tot subtiele tinten, zover als je fantasie reikt.

      
Fijne eigenschappen van Keune Color Chameleon
  • Hoge concentratie directe pigmenten in een pH-neutrale crème
  • Blijft tot wel 20 wasbeurten mooi
  • Vervaagt op een prachtige manier, true-to-tone
  • Ammoniavrije en vegan formule
  • Verrijkt met provitamine B5 en Solamer
  • Heerlijke geur, want het product is verrijkt met gardenia, jasmijn en sandelhout
Hoe houd je kleur zo lang mogelijk mooi?

Zoals je hierboven kon lezen blijft de kleur tot wel 20 wasbeurten mooi en vervaagt deze geleidelijk. Onze tip met dit soort kleuren is eigenlijk zo weinig mogelijk je haar wassen. Je kunt je haar tussen wasbeurten door opfrissen met onze Refresh producten, als de Style Dry Shampoo en de Dry Conditioner. De Dry Shampoo reinigt het haar en geeft het haar volume en structuur. De Dry Conditioner ontwart het haar en maakt het soepel en zacht. Twee hele fijne producten om toe te voegen aan jouw beauty routine tussen de wasbeurten door.

Een ander onmisbaar product is de juiste shampoo! De Care Color Brillianz Shampoo is een milde, reinigende shampoo voor gekleurd haar. Vanwege de verrijking met het Color Sealing Complex wordt vervaging van de kleur voorkomen.

Are you in for some color?

Voor welke Color Chameleon kleur wil jij gaan? Laat je adviseren in één van onze salons of plan alvast online je afspraak in via onze online agenda.

Love to see you soon!

×