De 6 leukste festival kapsels voor dit seizoen – CFH Care For Hair
Het festivalseizoen is weer van start gegaan, dan is naast jouw perfecte outfit je haar ontzettend belangrijk! Wie wil er nou niet tip top naar een festival gaan? Het is tijd dat we naast jouw hippe outfit, de 6 leukste festival kapsels op een rijtje zetten! Loop je ook wel eens op een festival en zie je dan die leuke vlechten met glitters en ringetjes, maar weet je niet hoe ze dit doen? Vind de leukste festival kapsels hieronder en lees hoe makkelijk je ze ook zelf kunt creëren!

1. Glitters

Ben jij niet vies van een beetje glitter en glamour? Ga dan vooral voor deze look! Strooi wat glitters op je scheiding, niet alleen maar tussen je vlechtjes, maar ook leuk om te combineren met knotjes of in je make-up. Glitter er maar flink op los, you are ready!

       

2. The pretty ponytail

Een hoge staart is écht een understatement. Dit is namelijk een graadje moeilijker, maar eenmaal gedaan, ook echt een eye-catcher! Doe er bijvoorbeeld een gekleurd ijzerdraad doorheen, zoals op de foto hier rechtsonder, een vlecht gecombineerd met staart staat ook super leuk voor op een festival!

 

       

3. Flower power

Schattig hè? Deze bloemenkrans is super leuk voor een festival, maar mocht je het net iets te heftig vinden, dan kun je een kransje met minder bloemen aanschaffen! De kransen zijn bij veel winkels te koop, zoals bij Bershka, H&M en zelfs bij de Primark kun je deze schattige bloemenkrans kopen. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon zelf plukken, easy right?

       

4. Gekleurde vlechtjes

Ingevlochten vlechten zijn echt een festival must have! Doe net iets extra’s met jouw ingevlochten vlecht door een gekleurd stuk haar mee te vlechten, dit geeft een tof effect!

       

 

5. Haarringetjes

Je ziet ze steeds vaker en het is een mega trend, de haarringetjes! Je kunt ze tussen je vlechten of knotjes stoppen, hierdoor krijg je een super creatief kapsel! Vind je het lastig om dit zelf te creëren, maak gerust een afspraak, onze CFH toppers vinden het heerlijk om jouw haar festival ready te maken.

       

6. Colourful

Wil je echt opvallen? Ga dan voor een felle kleur! Zo ben je ook makkelijk herkenbaar op een festival! Wij hebben bij CFH Sint Pancras allerlei uitspoelbare kleurtjes genaamd Color Craving, zodat je na een paar keer wassen weer terug kunt naar je oude kleur. Color Craving werkt alleen als je zelf al ultrablond bent. Uiteraard kun je ook voor een meer permanente kleuring gaan. Vraag naar de mogelijkheden in één van onze salons. Have fun!

       

×