Colormania bij Care For Hair! – CFH Care For Hair
Ga verzorgd het voorjaar in met Care for Hair
Het is officieel lente! Ben jij toe aan een kleurverandering? Plan dan een afspraak in tijdens de Colormania kleurdagen! Samen met een Keune kleurspecialist staat ons team voor je klaar om jou van je droomkleur te voorzien. Heb jij je bijvoorbeeld al eens afgevraagd welke kleuren jou het beste staan? En weet je of jouw huidskleur een koele of warme ondertoon heeft? Tijdens de Colormania kleurdag kom je er achter!

Wat mag je van de Colormania kleurdag verwachten?
 • Gratis kleuranalyse
 • Uitgebreid adviesgesprek
 • 10% korting op alle kleurbehandelingen
 • 10% korting op Keune producten
 • Een fantastische nieuwe haarkleur
         
   Ben je geïnteresseerd?
   Hieronder zie je welke CFH salon een Colormania kleurdag organiseert. Bel naar jouw CFH Salon om een afspraak in te plannen of klik hier om het aanmeldformulier in te vullen. Als je het formulier ingevuld hebt, nemen we snel contact met je op om jouw Colormania afspraak in te plannen!

   CFH Purmerend: 4 mei
   CFH Julianadorp: 12 mei
   CFH Castricum: 12 mei
   CFH Assendelft: 17 mei
   CFH Sint Pancras: 17 mei
   CFH Heiloo: 25 mei
   CFH Avenhorn: 8 juni
   CFH Obdam: 8 juni
   CFH Broek op Langedijk: 23 juni
   CFH Julianadorp: 23 juni
   CFH Heerhugowaard: 28 juni

   Heb je geen tijd om op één van de Colormania kleurdagen gekleurd te worden? Geen zorgen! Je kunt ook aangeven om een afspraak in te plannen voor enkel een adviesgesprek op deze dag. Dan ontvang je alsnog 10% korting op je volgende kleurbehandeling om jouw droomkleur te bereiken, als je deze binnen een maand inplant. 

   We zien je graag tijdens één van de Colormania kleurdagen.
   Heb je vragen over de Colormania kleurdagen, bel gerust naar de salon. We kijken er naar uit om samen jouw droomkleur te bereiken!
   ×