Het is vandaag Wereld Baarddag, een ode aan alle baarden! Het creëren en onderhouden van een baard vereist veel aandacht. Vol, lang, kort of rond: er zijn zoveel verschillende baarden. Lees hier alles wat je moet weten over baarden én de verzorging: leef je uit!

Kies de juiste haarlijn!

Iedere man heeft een eigen baardgroei en daarom is het dragen van een volle baard in veel gevallen meer dan ‘een baard laten staan’, you gotta work for it! De baard moet staan bij je gezicht en dit bereik je door het aanbrengen van de juiste haarlijn. Sommige mannen, maar dit zijn er maar zeer weinig, hebben geluk en kunnen de baard gewoon dragen zoals ie van nature groeit, lucky bastards! Voor de meeste mannen is dit een ander verhaal. Zij hebben plekken waar de haargrens hoger of lager ligt. Dit heeft als resultaat dat de bovenrand van je baard geen mooie strakke lijn vormt. Deze dien je dus zelf aan te brengen en te onderhouden. Heb je bijvoorbeeld een lang gezicht: laat dan jouw lijn wat minder hellen vanaf jouw oor tot mondhoek. Heb je een rond gezicht? Probeer dan de lijn van jouw oor wat scherper naar beneden te laten lopen: aan de slag mannen!

Dé verzorging van jouw baard

Voor de juiste verzorging van jouw mooie baard zijn er zo nu en dan ook wat producten nodig én dan is een baardolie een échte must! Onze tip voor jou: de 1922 By J.M. Keune Beard Oil, yes! Deze baardolie helpt niet alleen jouw baard lekkerder te laten ruiken, het zorgt er ook voor dat jouw baardharen en huid onder jouw baard verzorgt blijven. Ook maak het jouw baard lekker zacht en zorgt het voor veel minder jeuk bij een beginnende baard, do we need to say more?

Styling

Om jouw baard te stylen raden wij een balsem aan om te gebruiken. Een balsem hydrateert, voedt en geeft jouw baardhaar de juiste stevigheid die hij verdient. Gebruik de 1922 By J.M. Keune Beard Balm, deze balsem bevat hydraterende sheabutter voor een voeding tot diep in de wortels van jouw mooie baard. Lekker ruiken willen we allemaal wel, toch?

Wist je dat?

Gebruik jij een moderne telefoon met gezichtsherkenningstechniek om te unlocken? Deze techniek is inmiddels zo goed ontwikkeld dat je als man zonder problemen je gezichtsbeharing kunt aanpassen. Van een volle baard naar een gladgeschoren gezicht gaan? De telefoon zal je herkennen, let’s try!

CFH zomermenu’s

Voor zowel de mannen als vrouwen zijn er twee overheerlijke zomermenu’s samengesteld. Waaronder één menu waarbij je jouw haren kunt knippen, jouw baard kan laten trimmen én een 1922 shampoo naar keuze kunt uitkiezen voor maar 47,50 euro! Meer weten over deze zomermenu’s? Je leest het hier.

Baardinspiratie

Ben jij nou ook benieuwd wat er allemaal mogelijk is met jouw baard, laat hem groeien en zie wat er gebeurt. Met de juiste styling en verzorging creëer jij jouw ideale baard. Mocht je het nou niet weten, check hier 6x baardinspiratie speciaal voor jou of maak hier alvast je afspraak.