De temperaturen dalen tot aan het vriespunt deze week. Zo nu en dan een heerlijke zonnestraal, maar de winter is nog steeds in het land. Heel belangrijk om tijdens deze periode extra lief te zijn voor je haar. Natuurlijk moet je je haar altijd goed verzorgen. Een fijne shampoo en goede conditioner zijn producten om je haar wat meer energie te geven, maar juist in een week als deze is een goed haarmasker your golden ticket!

Hoe gebruik je een masker?

Op elke achterkant van een haarmasker staat precies hoe je een haarmasker het beste kunt gebruiken. Toch nog even een paar kleine tips van ons, wanneer je het haarmasker aanbrengt, doe dit dan altijd op handdoek droog haar, want met nat naar glijdt de inhoud zo weer uit je haren én dat zou zonde zijn. Wanneer je het haarmasker aanbrengt, doe dit dan enkel op de lengte en punten. Waarom? Als je ook de hoofdhuid meeneemt, krijg je snel vet haar én dat is het laatste wat we voor je willen. Zo nu en dan is het ook goed om het haarmasker een hele nacht te laten intrekken. Zo neemt jouw haar de voedingstoffen gedurende de hele nacht op en is het letterlijk een morgen zonder zorgen, voor je haar dan ;-).

De keus is reus

Er zijn tal van haarmaskers én ieder haar is uniek, daarom begrijpen wij dat de keus voor het vinden van het juiste haarmasker soms best lastig kan zijn. Wij willen natuurlijk wel dat jouw mooie haar de juiste voeding en verzorging binnenkrijgt, zodat jij deze week de kou weer kunt trotseren.

Keune Care

Met onze vijf parels van de Keune Care lijn heb je het middel in handen om je haar gezond en glanzend te houden, ook in tijden van kou. De Keune Care lijn biedt vijf verschillende, maar ieder unieke haarmaskers. De Keune Care lijn is zo ontwikkeld, dat je naast de maskers ook de shampoo en conditioner van iedere lijn onderling weer met elkaar kunt combineren. Je aanzet kan namelijk een andere behoefte hebben dan je punten. En zo creëer je een gouden combo. We zullen de vijf maskers eens haar fijn uitleggen.

#1 Satin Oil Mask

Dit verzorgende masker hydrateert, voedt en behandelt elke haarlok intensief van binnenuit. Na het uitspoelen is het haar weer onweerstaanbaar zijdezacht en glanzend. Dit masker wordt aanbevolen voor droog en dof haar.

Foto van Keune Care Satin Oil Mask

#2 Keratin Smooth Mask

De Keratin Smooth Mask is een luxe haarmasker dat het haar voedt met keratine en keravis, voor aanzienlijk sterker, prachtig en glanzend haar. Keratine en keravis zijn elementen die het haar versterken. Het resultaat, sterker, zachter en soepeler haar. Wanneer je haar weerbarstig en beschadigd is, maar ook voor haar dat door chemische behandelingen is beschadigd, is dit haarmasker de ideale oplossing voor jouw verzorging.

Foto van Keune Keratin Smooth Mask

#3 Color Brillianz Mask

Een intensief verzorgend haarmasker voor gekleurd haar. Het Color Sealing Complex zorgt voor een langdurig heldere kleur, terwijl de hydraterende herstellende formule het haar herstelt, beschermt en versterkt. Wanneer je je haar regelmatig verft met kunstmatige pigment, is dit type haarmasker ideaal voor jou.

Foto van Keune Color Brillianz Mask

#4 Curl Control Mask

Een luxe haarmasker dat droog, krullend haar intensief hydrateert. Het zorgt voor glans, zachtheid, definieert krullen en geeft veerkracht zonder het haar te verzwaren. Bovendien helpt het ook tegen pluizig haar. Wanneer  je krullend of droog haar hebt, wordt dit masker aangeraden.

Foto van Keune Curl Control Mask

 

#5 Vital Nutrition Mask

Dit haarmasker verbetert de elasticiteit. Ook verzorgt, versterkt en geeft het glans aan beschadigd haar. Het resultaat: meer weerstand en volume, bescherming voor invloeden van buitenaf en beter doorkambaar haar. Dit masker kun je gebruiken als je kwetsbaar, zeer droog en beschadigd haar hebt.

Foto van Keune Vital Nutrition Mask

De haarmaskers zijn bij al onze salons te verkrijgen. De haarmaskers bevatten 200 ml en zijn 21,25 euro per stuk. Ben jij er ondertussen al achter welk haarmasker jouw haar nodig heeft? Zo niet, onze salons adviseren jou met alle liefde, maak hier alvast je afspraak.