New, new, new! We gaan verbouwen, yay! In het belang van jullie, willen wij al onze #happycustomers de échte CFH-ervaring geven én daar hoort een prachtige salon bij. De tijd is gekomen,  CFH Assendelft te Winkelcentrum de Saen gaan wij verbouwen. Nieuwsgierig? Scroll naar beneden voor alle ins en outs rondom deze verbouwing!

What you need to know!

Van maandag 12 november tot en met woensdag 14 november zullen wij de CFH salon in Assendelft volledig omtoveren. Het is even geduld hebben, maar daar krijgen jullie ook iets heel moois voor terug! Als jouw voorkeur uitgaat naar een afspraak op één van deze dagen, dan ben je van harte welkom in CFH Beverwijk (13 minuten verderop) of CFH Castricum (16 minuten verderop). Uiteraard kun je jouw afspraak hier 24/7 inplannen. Op donderdag 15 november zijn jullie weer van harte welkom in onze verbouwde CFH salon in Assendelft, wij kunnen niet wachten!

CFH Beverwijk   
Beverhof 3
0251-210829

CFH Castricum
Dorpstraat 75j
0251-651061

Sfeerimpressie

Benieuwd hoe CFH Assendelft eruit komt te zien? Hier alvast een kleine sfeerimpressie!

We want you!

Altijd al in een hecht en gezellig team met passie willen werken? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar allround hairstylisten die ons team willen versterken in alle CFH salons, voel jij je aangesproken? Upload dan hier jouw cv en wij nemen snel contact met je op!