Ben jij ook toe aan een nieuwe haarkleur? In deze blog laten wij jou een aantal toffe haarkleuren zien die #trending zijn. Zeker met de feestdagen voor de deur is het nooit erg om voor een klein beetje extra te gaan, right?

#Strawberry Rose

Wil je experimenteren met roodtinten, maar geen extreme haarkleur? Strawberry Rosé got you covered! Deze roze-meets-blond haarkleur zorgt ervoor dat we ook dit jaar in de ban van roze blijven.

#Cold Brew

Een andere haartrend die we veel zien deze herfst is de prachtige Cold Brew kleur, ook wel te bestellen als koffie bij Starbucks: het drankje gaat van donker naar lichter, check it out!

#Nude

Op zoek naar een subtiele kleur haar? Dan is nude de haarkleur voor jou! Deze natuurlijke haarkleur matcht perfect met jouw huidskleur, yay!

#Burnt Orange

Onnatuurlijke rood- en oranjetinten in het haar worden steeds populairder, lekker opvallend, I dare you!

 

#Dusty Mauve

De meest originele haarkleur dit seizoen? Dat is deze. Roségoud in combinatie met paars maakt je haar ‘Dusty Mauve’. Kies voor ombré of balayage voor het mooiste effect!

Add a little sparkle!

Om jouw haren nog nét dat beetje extra shine te geven tijdens deze feestmaand hebben wij een sprankelend product voor jou: de Glitter Hairspray! De Glitter Hairspray is verkrijgbaar in alle salons. Je koopt ‘m al voor 6,50 per stuk, maar koop je er twee dan betaal je slechts 9,95. Ook leuk om weg te geven, happy hairdays!

 

CFH Care For Hair Kapper Keune Glitter Hairspray