Of je nu een klein schoentje te vullen hebt of een luxe kerstcadeau wilt geven, bij ons zit je op de goede plek voor the perfect gift! Tip van ons: de CFH Cadeaukaart! 

The perfect gift

De CFH cadeaukaart is een pasje dat handig in de portemonnee te bewaren is. De pas kun je met elk gewenst bedrag opwaarderen. Ook de kleine schoencadeautjes kunnen gevuld worden met een CFH cadeaukaart ter waarde van minimaal 5 euro! Mocht je een groter bedrag in gedachte hebben: het tegoed hoeft niet in één keer te worden besteed, jouw CFH cadeaukaart blijft onbeperkt houdbaar!

Glitter Hairspray

Nu ook kerst langzaam weer om de hoek komt kijken introduceren wij een sprankelend product: de Glitter Hairspray. Super leuk als schoencadeautje of gewoon om jezelf te verwennen als finishing sparkling touch! De Glitter Hairspray is verkrijgbaar in alle salons. Je koopt ‘m al voor 6,50 per stuk, maar koop je er twee dan betaal je slechts 9,95. Happy hairdays!

Spin & Win

Spin & Win is een online spel dat op onze tablet kan worden gespeeld. Het is heel simpel: swipen maar! Zo geef jij het spinrad een slinger en maak jij kans op waanzinnige kortingen op je favoriete Keune producten of zelfs een gratis product! Hoe leuk is dat tijdens de feestmaanden? Kom snel langs in een van onze salons en speel mee!

Wanneer jij jouw cadeau of behandeling met de pinpas betaald, maak je elke week vrijdag ook nog eens kans op prijzen door onze toffe PIN & WIN. Meer weten over de PIN & WIN? Je leest het hier.