Met trots kunnen wij mededelen dat onze CFH-hairstylist Marjolein dit jaar is genomineerd in de categorie Consumer Award. De foto met de meeste stemmen mag zichzelf The Next Hair Icon noemen, o yes! Bekijk hieronder de enthousiaste beelden.

Coiffure Award

De Coiffure Award tracht de kappersbranche op een nog hoger niveau te brengen en zet zich in voor de promotie van deze branche. Aan de Coiffure Award nemen dé topkappers van Nederland deel en zij zetten elk jaar weer de trend. Ze creëren tezamen de meest toonaangevende modebeelden. Alle kappers halen hun inspiratie uit deze haarmodefotografiewedstrijd en vertalen deze trends naar hun salon. Met kennis van de allernieuwste trends en verzekerd van hoge kwaliteit, zorgen wij ervoor dat je met een kapsel de deur uitloopt waarmee je graag wordt gezien. Wil je meer weten over ons avontuur met de Coiffure Award, check onze blog.

Consumer Award

CFH-hairstylist Marjolein is genomineerd voor de categorie Consumer Award. De Consumer Award bestaat uit vierentwintig genomineerden. Ieder van hen is met één foto genomineerd. Het Nederlandse publiek kan meestemmen om ervoor te zorgen dat zijn of haar favoriet met de felbegeerde award naar huis gaat. Wij hopen met het hele team Marjolein een stukje dichter naar die award te brengen, doe je mee?

Stem op Marjolein!

Maar hoe doen we dat? Juist, stemmen maar! Via deze pagina kun je stemmen tot 16 april. Marjolein doet mee met foto nummer 4, zie onderstaande afbeelding. Nog belangrijk om te weten, je kunt maar één keer stemmen per IP-adres. Dus pak je mobiel, laptop en tablet erbij: stemmen maar. Je kunt ook je stem uitbrengen via sms. Sms CA <spatie> nummer foto naar 4004 (€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van het gebruik van je mobiele telefoon) Op 22 april horen wij of Marjolein de award mee naar huis neemt.

 

Winactie 
Natuurlijk zijn wij jullie ook enorm dankbaar én daarom willen wij jullie ook iets teruggeven. Daarom geven wij 1x een CFH knipbehandeling t.w.v. 1 persoon weg en 2x een Keune product naar keuze. Stuur in een privébericht op Facebook een screenshot van jouw uitgebrachte stem en maak kans! Meer informatie vind je hier. De winnaars worden dinsdag 17 april op Facebook bekend gemaakt. We keep you posted!