Om de pret in december nog net iets leuker te maken kun je in elke CFH salon spinnen & winnen! Zo maak jij kans op gratis Keune producten en waanzinnige kortingen, yes. De producten van Keune geven jouw haar de verzorging die het nodig heeft. Hoe leuk is het dat je dit nu met extra korting kunt aanschaffen, wie weet maak jij er deze kerst wel iemand anders blij mee!

Spin & Win

Spin & Win is een online spel dat je op onze tablet in elke CFH salon kan spelen. Het is heel simpel: swipen maar! Zo geef jij het spinrad een slinger én maak jij kans op waanzinnige kortingen op je favoriete Keune producten of zelfs een gratis product! Hoe leuk is dat tijdens de feestmaanden? Wanneer jij jouw aankoop of behandeling pint, maak je elke vrijdag ook nog eens kans op prijzen door onze toffe PIN & WIN actie. Meer weten? Je leest het hier. Kom snel langs in een van onze salons en speel mee!

CFH Care For Hair Actie Spin & Win

CFH Cadeaukaart

Wij denken graag met jullie mee, want ook richting de feestdagen zijn we vaak volop bezig met het bedenken van sint- en kerstkado’s. Iemand verwennen? Dat kan ook met de CFH cadeaukaart! De cadeaukaart van CFH is een pasje dat handig in de portemonnee te bewaren is. De pas kan met elk gewenst bedrag worden opgewaardeerd. Het tegoed hoeft niet in een keer te worden besteed en blijft onbeperkt houdbaar. Je kunt met de cadeaukaart bij iedere CFH salon terecht. Hoe leuk is dat om te geven?

* Care For Hair is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van je cadeaukaart.
* De cadeaukaart is niet in te wisselen voor contant geld.

CFH Care For Hair Cadeaukaart

Afspraak

Heb jij nu al zin om jezelf lekker te verwennen in december? Maak dan alvast hier jouw afspraak, keep calm and sparkle! Onze CFH toppers staan te popelen om jou te helpen.