Happy october, happy autumn! De herfst is alweer goed van start gegaan en samen met het nieuwe seizoen hebben wij een superleuke, nieuwe actie voor jullie in de maanden oktober, november en december 2018: PIN & WIN! Pin en maak elke week kans op leuke prijzen!

PIN & WIN

In het belang van onze toppers in alle CFH-filialen is cashgeld niet de meest veilige betaalmethode, pinnen daarentegen wel! Omdat wij naast onze CFH-toppers ook onze klanten graag blij maken, hebben wij PIN & WIN geïntroduceerd! Wanneer jij jouw behandeling of fijne verzorging bij ons pint, maak je elke week opnieuw kans op prijzen, hoe leuk is dat: 1+1=2!

Hoe werkt het?

Stap 1: Wanneer je jouw aankoop bij ons pint ontvang je een PIN&WIN coupon.

Stap 2: Vul jouw PIN & WIN coupon in én maak elke week kans op prijzen!

Stap 3: Iedere vrijdag wordt er via onze Facebook én per e-mail één PIN & WIN winnaar bekendgemaakt. De winnaar wint het PIN & WIN product van die week!

Stap 4: Niet gewonnen? Jouw PIN & WIN coupon dingt gewoon weer mee tijdens de volgende ronde: de vrijdag erop!

Stap 5: Toi toi toi!

Herfst haar

We geven je graag ook inspiratie mee voor dit seizoen, tijdens de herfst zijn er een aantal toffe kleur- en kniptrends die je niet mag missen! Je leest ze hier!

Meer weten over de actie of over een herfstig kapsel? Kom gerust eens langs bij een van onze salons, want onze CFH toppers staan klaar om jou te helpen!