Bij het nieuwe jaar horen ook nieuwe voornemens! Een belangrijk voornemen per 1 januari 2019 zijn onze koopavonden in CFH Assendelft en CFH Heerhugowaard op donderdag- en vrijdagavond, scroll snel naar beneden voor meer informatie!
Van 4 koopavonden naar 2 koopavonden

Vanaf 1 januari 2019 zijn de salons CFH Assendelft en CFH Heerhugowaard van 4 koopavonden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag naar 2 koopavonden op donderdag- en vrijdagavond gegaan. Tijdens deze koopavonden werken wij met een groter team, yes!

Good to know

What’s new? Doordat we met grotere teams staan op de donderdag- en vrijdagavond is het in nieuwe jaar mogelijk om jouw afspraak voor deze koopavonden in te plannen. We werken deze koopavonden zowel met als zonder afspraak, er is dus echt voor ieder wat wils, yay! Wat wel belangrijk is om te weten, tijdens deze koopavonden kun je jouw afspraak alleen in de salon óf telefonisch plannen, dus niet via onze online tool op de website.

Verbouwing CFH Assendelft

Wist je al dat onze CFH salon in Assendelft een metamorfose heeft gekregen? Geniet nu dus extra ontspannen in onze vernieuwde salon, take a look inside!