We care for your hair

We care for your hair

Snel reserveren

Afspraak Maken

Over CFH

CFH Toen

Claudia en William openden in 2010 hun eerste kapsalon in Heerhugowaard, CFH Coiffures. Hiermee legden ze de basis voor het succes van het huidige bedrijf. Al snel volgde er een tweede kapsalon in Assendelft. Bij de opening van de derde kapsalon is de naam veranderd van CFH Coiffures naar CFH Care For Hair. De letters CFH hebben altijd voor Care For Hair gestaan. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Heerhugowaard, met inmiddels 11 salons.

CFH Nu

CFH Care For Hair is de kapper die een luxe haarervaring biedt voor een betaalbare prijs. Met een ambitieus en enthousiast team is CFH de kapsalon die bekendstaat om goed opgeleide medewerkers, zeer ruime openingstijden en liefde voor haar klanten en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Dit maakt het elke keer een feest om naar CFH toe te gaan.

Waar staan wij voor

Careful

CFH levert kwaliteit met persoonlijke aandacht en oog voor detail. Jij bent het middelpunt. We kijken goed naar je haar en je gezicht, en luisteren naar je wensen.

Forward

CFH kijkt altijd vooruit naar de nieuwste trends. Kniptechnieken, kleuren, stijlen en verzorging: We innoveren continu, zodat jij een trendsetter kan zijn.

Happiness

Een nieuwe look, een nieuw gevoel! Na een bezoek aan CFH voel je je als herboren. Je nieuwe haarstijl geeft je energie, zodat je weer fris de wereld in stapt.

Onze 6 zekerheden

6 dagen per week open

De salons van CFH zijn 6 dagen per week geopend.

Ruime openingstijden

Om het je nóg makkelijker te maken heeft CFH elke week meerdere koopavonden. Je kan dus komen wanneer het jou het beste uitkomt!

Topstylisten

Jouw haar verdient alleen het allerbeste. Daarom werkt CFH alleen met de allerbeste stylisten. Onze medewerkers weten alles over de laatste trends en kniptechnieken, zodat ze jouw haar elk bezoek weer fantastisch kunnen knippen en stylen.

Betaalbaar

Bij CFH betaal je nooit teveel. Of je nu kiest voor een nieuwe coupe, een nieuwe kleur of een complete make-over, de prijs is altijd scherp.

Professionele producten

CFH werkt met de professionele producten van Keune Haircosmetics. Deze producten beloven een professionele haarverzorgingsbelevenis.

24/7 online afspreken

Bij CFH kan je altijd een afspraak maken. Via de handige online tool op de website en in de app kies je zelf de dag en tijd voor jouw afspraak.