CFH Avenhorn

CFH Avenhorn is op zaterdag 5 januari 2019 geopend in winkelcentrum de Vijverhof. Je vindt ons op nummer 3! Ben jij nog niet bekend met CFH Care For Hair, let’s find it out! Wij zijn de kapper met een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. Onze CFH toppers zijn experts in knippen, kleuren en stylen.

Stay tuned!

Wij proberen jou via onze Facebookpagina zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom CFH Avenhorn. Uiteraard plaatsen we ook berichten over de laatste haartrends, heb jij onze herfstblog al gelezen? Neem dan hier een kijkje! Zien we jou binnenkort in Avenhorn?

We want you!

Altijd al in een hecht en gezellig team met passie willen werken? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar allround hairstylisten die ons team willen versterken in Avenhorn, voel jij je aangesproken? Upload dan hier jouw cv en dan nemen wij snel contact met je op!

Sfeerimpressie

Benieuwd hoe onze nieuwe salon eruit ziet? Check het hieronder!

Boek alvast jouw afspraak!

Ben jij ook al zo nieuwsgierig geworden óf is Avenhorn gewoon net wat dichterbij voor jou, je kunt hier alvast jouw afspraak inplannen voor CFH Avenhorn, tot gauw!