De barbecue wordt regelmatig aangestoken tijdens de zomermaanden en ook bij CFH denken wij aan jullie, geniet in de maanden augustus en september in 2018 van onze frisse CFH zomermenu’s. Scroll down for more!

De CFH zomermenu’s

Voor zowel de mannen als vrouwen zijn er twee overheerlijke zomermenu’s samengesteld. Allereerst voor de dames: knippen & een Bond Fusion treatment ALL IN voor maar 55,00 euro, maar ook kleuren gecombineerd met Bond Fusion ALL IN voor slechts 89,95 euro. Voor de mannen hebben we een ander smakelijk menu: knippen en een 1922 shampoo naar keuze voor maar 37,50 euro óf wanneer de baard nog moet worden getrimd, kan deze ook worden meegenomen in het volgende zomermenu voor slechts 47,50 euro, hier krijg je spontaan honger van, toch? 

CFH Care For Hair zomermenu vrouwenCFH Care For Hair zomermenu mannen

Waarom Bond Fusion?

Bond Fusion is zeker tijdens de zomermaanden een echte musthave! Bond Fusion kan in onze salons als haarherstellende wasbakbehandeling worden uitgevoerd, maar is ook een perfecte toevoeging voor bij je kleur- of blondering. Dit product zorgt ervoor dat zwavelverbindingen in het haar aan elkaar gehecht worden waardoor haarbreuk kan worden voorkomen. Ideaal dus als je met regelmaat je haar verft, maar ook als je vaak ligt te dobberen in de zee of het zwembad! Bond Fusion helpt beschadigingen in het haar tegen te gaan in drie verschillende stappen, lees de drie verschillende fases hier.

CFH Care For Hair Keune Bond Fusion

Waarom 1922 by J.M. Keune?

Onze herenlijn, 1922 by J.M. Keune, bevat alle essentials voor jouw haarverzorging, styling en scheren. Er zijn diverse soorten shampoo’s, conditioners, verzorging-, styling- en scheerproducten uit deze stoere lijn, heb je een vraag over een product? Vraag onze hairstylisten, zijn staan altijd klaar om jou te adviseren, want de keuze is reuze! Heb jij al zin in een CFH zomermenu?

CFH Care For Hair Shampoo en Conditioner 1922 By J.M. Keune

CFH Cadeaukaart

De CFH zomermenu’s zijn ook cadeau te geven met de CFH Cadeaukaart, hoe leuk is dat? De cadeaukaart van CFH is een pasje dat handig in de portemonnee te bewaren is. De pas kan met elk gewenst bedrag worden opgewaardeerd. Het tegoed hoeft niet in een keer te worden besteedt en blijft onbeperkt houdbaar. Je kunt met de cadeaukaart bij iedere CFH salon terecht. Extra leuk!

CFH Care For Hair Cadeaukaart Zomermenu's
* Care For Hair is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van je cadeaukaart.
* De cadeaukaart is niet in te wisselen voor contant geld.

Ben jij er al uit welk CFH zomermenu het wordt? Je kunt jouw afspraak voor een CFH zomermenu gewoon online inplannen. Maak hier alvast jouw afspraak!