We’ve got something new! Ben jij op zoek naar een goede én professionele föhnborstel die langdurige krullen creëert én volume geeft aan jouw haar zonder jouw haar te beschadigen? Dan stellen wij je graag voor aan de Max Pro föhnborstels! Benieuwd naar deze föhnborstels die zeer geliefd zijn onder hairstylisten en kappers? Scroll down for more!

Waarom de Max Pro föhnborstel?

De Max Pro föhnborstels creëren langdurige krullen in verschillende diameters en geven volume aan het haar zonder het haar te beschadigen. De föhnborstels hebben een aantal fijne eigenschappen. Zo zijn de borstels uitgerust met keramisch toermalijn en ionische werking, nu even in normaal Nederlands: deze eigenschappen zorgen voor de juiste warmte begeleiding in jouw haar en geeft het volume van de hoofdhuid tot aan de uiteinden. Ook zorgt toermalijn ervoor dat je haar glans krijgt en statisch haar vermijdt, tada!

Daarnaast creëren de föhnborstels een stevige en compacte krul en zijn de borstelharen gemaakt van ABS, dit maakt de föhnborstels hittebestendig. Ook zijn de uiteinden van de borstelharen geplisseerd, hierdoor krijgt de borstel beter grip op jouw haar.  De borstelharen zijn gepolijst, wat beschadiging van je eigen haar voorkomt en ook nog eens een zachte werking heeft op jouw hoofdhuid, hmm!

Tot slot zorgt de nanotechnologie voor extra glans en elimineert 99 procent van alle bacteriën in jouw haar, schoner krijg je jouw haren niet!

Vier verschillende maten

De Max Pro Keramische föhnborstels zijn verkrijgbaar in vier maten: de 25mm, 32mm, 43mm en 53mm. De 25mm kun je gebruiken als je kort tot midden lang haar hebt, de 32mm is fijn voor mensen met midden lang haar, de 43mm is perfect voor midden lang haar tot lang haar en de 53 mm is voor lang haar.

CFH Care For Hair Max Pro Föhnborstels