Op 2 november is CFH Beverwijk geopend! Care For Hair vind je in Winkelcentrum Beverhof. Onze salon is aan de buitenkant van het winkelcentrum gevestigd aan de Breestraat.

Ontdek CFH Beverwijk!

Onze stylisten zijn experts in knippen, kleuren en stylen. Jouw haar verdient alleen het allerbeste. Onze stylisten weten alles over de laatste trends en kniptechnieken! Care For Hair staat voor hairstyling met persoonlijke aandacht en oog voor detail. We kijken goed naar je haar en je gezicht, en luisteren naar je wensen. Wij bieden een luxe haarervaring voor een betaalbare prijs. Of je nu kiest voor een nieuwe coupe, een nieuwe kleur of een complete make-over, de prijs is altijd scherp. Nieuwsgierig naar onze prijslijst? Klik hier.

Wij werken met en zonder afspraak

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken om ons te bezoeken hebben wij ruime openingstijden. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Je kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht! Op donderdagavond hebben wij een koopavond tot 21.00 uur.  In de ochtend is het mogelijk om een afspraak in te plannen, dit kan telefonisch of via de handige online tool op de website, je kiest zelf gemakkelijk de dag en tijd voor jouw afspraak. Ga je liever naar de kapper zonder afspraak? Dat kan ook want de rest van de dag werken wij zonder afspraak.

Maak kennis met ons team aan topstylisten. Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend advies.

Adres

Beverhof 3
1941 EC Beverwijk
beverwijk@careforhair.nl
0251-210829

Sfeerimpressie CFH Beverwijk

Uiteraard zijn we nieuwsgierig naar wat jij van de salon vindt. Laat je het ons even weten?

Sfeerimpressie kapper CFH Care For Hair Beverwijk Sfeerimpressie kapper CFH Care For Hair Beverwijk Sfeerimpressie kapper CFH Care For Hair Beverwijk Sfeerimpressie kapper CFH Care For Hair Beverwijk Sfeerimpressie kapper CFH Care For Hair Beverwijk