Ben je  op zoek naar een nieuwe haarkleur voor het najaar en wil je weten wat de kleurtrends zijn? Read on!

Stiekem willen we er misschien nog niet aan geloven, maar toch komt de herfst er echt aan. Er is geen betere manier om het nieuwe seizoen te vieren dan met een nieuwe haarkleur. Er zijn niet meer drie of vier specifieke kleurtrends zoals voorheen. Tegenwoordig mag eigenlijk bijna alles wel. Toch springen er wel een aantal trends uit en deze hebben wij op een rijtje gezet voor je.

Hygge

De hele wereld is in de ban van Hygge, het Deense concept dat zich het best laat vertalen als ‘gezelligheid’. De Hygge trend beïnvloedt op dit moment de mode, het interieur en zelfs de haarmode. We zien de Hygge trend terugkomen in de allernieuwste haarkleuren voor najaar en winter 2017. Hygge staat voor gezelligheid, huiselijkheid en rust. Hygge is een haarverwarmende trend. Denk daarbij aan warmgoud, aan warmbruin en aan tinten met een mahonie ondertoon.

 

Warm Blond

Warm blond maakt zijn rentree. Het is dit najaar niet meer allemaal ice of platinum blonde. Stawberry blonde, Honey blonde en goudblond zullen het straatbeeld verwarmen.

Copper

Copper is een prachtige warme en gedurfde tint voor het najaar die prachtig combineert met de najaarskleuren in je garderobe.

Sandy blonde

De ultieme tegenhanger van Hygge en warme kleuren, maar niet minder populair is sandy blonde. Je blonde lokken die geelgoud zijn gekleurd door de zomerse zon, maken dit najaar plaats voor askleurige blonde lokken. Een geweldig mooie kleur, die je blonde haar helemaal herfst-proof maakt.

Ash brown

Askleur is zeker niet alleen voor blondines weggelegd. Brunettes doen dit seizoen gewoon mee met de prachtige tint ‘ash brown’. Of je nu gaat voor geheel assig of alleen wat plukjes: deze kleur is hot dit najaar!

Het mag duidelijk zijn: een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe haarkleur. Voor welke haarkleur ga jij dit najaar?

Wil je graag advies op maat, inclusief gratis kleuranalyse, loop dan eens binnen bij één van onze salons. Wij helpen je graag om stralend de herfst in te gaan!