Ben je al lekker op vakantie geweest en kom je heerlijk relaxed terug naar ons koude kikkerlandje? Don’t forget your hair! Jij bent misschien uitgerust, maar jouw mooie haren zijn uitgeblust. Scroll down voor haarverzorging na de zomer: wij geven je 5 tips voor een échte haar boost!

Tip 1: masseer jouw hoofdhuid!

Niet alleen jouw mooie haar, maar ook jouw hoofdhuid heeft naast het genieten van de zon en zee ook veel moeten verduren op vakantie of gewoon op warme dagen tijdens de hittegolf in ons kikkerlandje. Masseer jouw hoofdhuid tijdens het wassen van jouw haar. Zo kun je de bloedcirculatie stimuleren en dode huidcellen zo goed mogelijk verwijderen. Wist je dat er zelfs scrub bestaat om jouw hoofdhuid na de zomer goed te verzorgen?

CFH Care For Hair hoofdmassage

Tip 2: Bond Fusion

Bond Fusion helpt beschadigingen in het haar tegen te gaan in drie verschillende stappen. De eerste twee stappen worden in de salon uitgevoerd.

Fase 1
Tijdens fase 1 voegen wij de Bond Builder toe aan de kleur of aan de blondeer poeder. De Bond Fusion gaat direct aan de slag, yay!

Fase 2
Bij fase 2 krijg je tijdens het wassen een intens voedende, herstellende treatment die de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om ieder haartje creëert voor een langdurig conditionereffect. 

Fase 3
De derde stap is een 
verzorging die je thuis verder kunt gebruiken. Ideaal om zo het conditionerende effect te verlengen tot langer dan 5 wasbeurten, hoe fijn is dat? Mocht je fase 3 in huis hebben: was jouw haar eerst zoals je gewend bent. Daarna maak je het goed handdoekdroog en breng je fase 3 aan in de punten van het haar.  Laat dit vervolgens 15 minuten inwerken. Spoel jouw haar hierna grondig uit. Op deze manier zul je je resultaat langer behouden, we like it!

CFH Care For Hair Keune Bond Fusion

Tip 3: Föhn jouw haar met koude lucht

Style jouw haren met koude lucht, denk hierbij aan de koude stand op jouw föhn en zet bijvoorbeeld jouw stijltang op de laagste temperatuur. Heb jij onze Max Pro föhnborstels trouwens al ontdekt? Dit maakt het föhnen nog een stukje prettiger voor jouw lokken. Je vindt hier alles wat je moet weten over dit #musthave product.

CFH Care For Hair Max Pro F

Tips 4: voor de mannen: gebruik de 1922 J.M. By Keune Essential Shampoo!

Deze shampoo is heerlijk voor na de zomer. Hij is zo mild, dat je hem elke dag kunt gebruiken om je haar, baard en lichaam te reinigen en hydrateren. Verrijkt met creatine, hennep en bamboe-extract. Zeker na de droge, hete zomermaanden is het goed om net zoals jouw lichaam, ook jouw haren te hydrateren. In de maanden augustus en september 2018 hebben wij de CFH zomermenu’s voor jou, hier mag je gratis een 1922 shampoo naar keuze uitkiezen, stay cool! Meer weten over onze zomermenu’s? Je vindt ze hier.

CFH Care For Hair Shampoo en Conditioner 1922 By J.M. Keune

Tip 5: last but not least: verban elastiekjes, klipjes of andere haaraccessoires!

Heb je nog een paar dagen voordat je vakantie weer voorbij is, laat je haar dan overdag met rust. Laat het los hangen of draag het in een losse vlecht en probeer niet te veel elastiekjes, speldjes, petjes of leuke bandana’s te gebruiken, it’s hard: we know! Get your inspiration here!