Nu het voorjaar zich meer laat zien is het tijd om jouw kapsel nieuw leven in te blazen en daarom hebben wij speciaal voor jullie heren een aantal kapsels op een rijtje gezet. Zo ben jij deze lente het zonnetje in huis, right ;-). Lees snel verder over herenkapsels: de haartrends van het moment!

1. De side part

Allereerst,  de side part coupe! Dit is een traditioneel herenkapsel en één van de echte haartrends van het moment. Deze lente zijn de langere varianten populair, dus wees vooral niet bang om jouw zijkanten dit voorjaar langer te laten groeien. Gooi zo nu en dan eens de handen door het haar voor een optimaal resultaat en the golden key: gebruik een stylingproduct. In het bijzonder de premier paste van de 1922 By J.M. Keune. De premier paste zorgt voor het eenvoudig creëren van een matte look met veel textuur.

 

2. De buzz cut

Heb jij alles over voor een paar minuten langer slaap? Dan is dit kapsel jou op het lijf geschreven! Bij dit herenkapsel is de bovenkant lang en de zij- en achterkant korter. Ga dus vooral niet zelf aan de slag met de tondeuse, het is nogal een precisiewerk z’n buzz cut. Bij CFH trainen we ook regelmatig met Barber Cay Kleeven. Zo weten onze CFH toppers wel raad met het creëren van een perfecte buzz cut.

 

3. De crop fade

De crop fade betekent letterlijk een goede fade zowel aan de zij- en achterkant met bovenop wat meer lengte. Daarom kun je dit model goed naar voren dragen. Echter werkt dit kapsel goed bij verschillende haartypes en lengtes en is mede daarom één van de haartrends dit voorjaar! Er is altijd wel een variant die bij jouw type haar past! Hieronder vind je een aantal stijlen om een idee te krijgen.

4. Lang haar

Last but not least, lang haar wordt dit voorjaar erg gewaardeerd. Een uitstekende keuze vinden wij. Laat het haar alleen niet te strak afknippen. Vooral de lossere en stoerdere kapsels zijn gewild dit voorjaar, dus draag het lekker los en experimenteer er niet te veel mee. Een goede verzorging is het halve werk. Gebruik daarom af en toe een conditioner voor de punten. De Essential Conditioner van 1922 By J.M. Keune is ideaal voor de hydratatie van het haar, maar ook voor de groei hiervan.

April: maand van de toilettassen

In de maand april is het weer tijd voor een nieuwe actie. Ga je op reis, een nachtje weg of ben je gewoon heerlijk geordend. We kunnen eigenlijk allemaal niet zonder een toilettas. Alleen in de maand april verkrijgbaar bij aanschaf van twee producten uit de 1922 by J.M. Keune, een coole blauwe toilettas voor jullie heren. Check hem hieronder! Ondertussen zijn we de dames ook niet vergeten, ontdek hier de andere leuke toilettasjes, van lilapaars tot babyblauw!