Herfsttrends 2018: de zomer is nog maar net voorbij, maar de herfst heeft zich alweer lekker gesetteld in ons kikkerlandje. En ja, dan is het natuurlijk wel goed om te weten met welke haarstijlen je dit seizoen de deur uit kunt. Hoewel we deze zomer vooral korte kapsels en haaraccessoires zagen, draait het deze herfst vooral om wetlooks en kleurtrends zoals de fallayage en pumpkin spice. Wat is dat, vraag je je nu misschien af, maar wees gerust: wij hebben speciaal voor jou de herfsttrends op een rijtje gezet, happy autumn!

#1  WETLOOK

De herfsttrend #wetlook komt eens in de zoveel tijd weer opduiken en ja ook deze herfst! Voor deze look moet het lijken alsof je net de zee uit loopt, ja ook al is het geen zomers weer meer ;-). Dit seizoen zien we geen wetlook van haarwortel tot haarpunt, maar blijft het ‘natte’ gedeelte vooral bij de aanzet.

#2 PUMPKIN SPICE HAIR

De trendy haarkleur van dit seizoen doet ons denken aan een populair Starbucks drankje, hmm.. De pumpkin spice trend valt nog het best te omschrijven als kastanjebruin met een koperen gloed, maar de kleur komt in vele gedaantes voor! Je kan het toepassen met wat kaneelkleurige lowlights in blond haar, maar ook juist voor wat diepere tinten gaan. Een ding is zeker: deze herfst kleur jij goed bij alle blaadjes die van de bomen vallen, yay!

#3 FALLAYAGE

Fallayage is het toverwoord dat je goed moet onthouden als je de volgende keer bij ons in de stoel zit. Deze herfsttrend staat voor warme, glanzende lokken zonder dat je met pijn in je hart gedag moet zeggen tegen je sunkissed-lokken. Eigenlijk is het gewoon de najaarsvariant van balayage. Misschien wel het allerbeste nieuws van dit alles is dat iedereen, maar dan ook iedereen, een perfecte kandidaat is voor fallayage. Krijg jij het al warm van deze nieuwe trend?

 

#4 SCHUINE PONY

Een gave kniptrend voor deze herfst is de lok, deze maakt z’n entree. Dit is een soort schuin aflopende pony die een beetje over je voorhoofd valt. Twijfel jij of een pony jou wel staat? Kom gerust eens bij ons langs of check hieronder genoeg #hairinspo om alvast een beetje in de sfeer te komen!

 

#5 COLD BREW

Cold brew lijkt de nieuwe sensatie op het gebied van haartrends: een warme, donkerbruine haarkleur die je sterk doet denken aan een drankje die je ook bij Starbucks kunt bestellen. Door de donkere koffiekleurige tint is het kapsel perfect voor deze herst. Op Instagram wordt de haartrend al heel veel gezien, en eerlijk gezegd krijgen we er zelf ook geen genoeg van. Look at this!

#6 MICRO BOB

De ‘micro-bob’ is een trend die we steeds vaker voorbij zien komen: ook deze herfst! De ‘micro-bob’, betekent dat de bob in de nek wat korter is dan aan de voorkant. Wij hebben de leukste micro-bob kapsels voor jou uitgezocht. Overweeg jij nu ook om de schaar in jouw lange lokken te zetten?

Max Pro föhnborstels

Wil jij ook net zulk mooi geföhnd haar als deze kapsels hierboven, easy! Wij hebben de gouden tip: onze Max Pro föhnborstels creëren langdurige krullen in verschillende diameters en geven volume aan het haar zonder het haar te beschadigen. De föhnborstels hebben een aantal fijne eigenschappen. Zo zijn de borstels uitgerust met keramisch toermalijn en ionische werking, nu even in normaal Nederlands: deze eigenschappen zorgen voor de juiste warmte begeleiding in jouw haar en geeft het volume van de hoofdhuid tot aan de uiteinden. Ook zorgt toermalijn ervoor dat je haar glans krijgt en statisch haar vermijdt, tada! Alles wat je moet weten over deze #musthave vind je hier.

 

Ben je al een beetje in de sfeer gekomen door al deze herfstrends? Ga jij voor die overheerlijke pumpkin spice óf toch voor de fallayage? Je kunt hier ook alvast jouw online afspraak maken of loop gerust eens binnen bij een van onze salons.