Net als je huid, heeft je haar het in deze tijd van het jaar net even iets zwaarder te verduren door regen, kou en wind. De kwaliteit van je lokken kan achteruitgaan met als gevolg dof en pluizig haar! Dit willen we natuurlijk voorkomen en daar weten wij de oplossing voor. Wil jij met jaloersmakende glanzende lokken de herfst in? Ga dan voor onze Bond Fusion herfstdeal. Hiermee geef je jouw lokken een welverdiende boost met sterk en glanzend haar als resultaat voor slechts 24,95.

Wat is Bond Fusion?

Keune Bond Fusion helpt beschadigingen in het haar tegen te gaan in drie verschillende stappen. De eerste twee stappen worden in de salon uitgevoerd en de derde stap is een thuisverzorging die je elke 7 wasbeurten kunt herhalen voor een blijvend resultaat. Je laat de thuisverzorging ongeveer vijf tot tien minuten intrekken voor een goed resultaat.

Bond Fusion kan in de salon als haarherstellende wasbakbehandeling uitgevoerd worden, maar is ook een perfecte toevoeging voor bij je kleuring. Dit product zorgt ervoor dat zwavelverbindingen in het haar aan elkaar gehecht worden waardoor haarbreuk kan worden voorkomen. Ideaal dus als je met regelmaat je haar verft, maar ook als je vaak gebruikt maakt van een stylingstool!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortom: Wil jij met gezond, sterk en glanzend haar de herfst in? Maak dan gebruik van onze herfstdeal. Naast dat je haar een enorme boost krijgt van deze behandeling, kun jij even genieten van een ontspannen moment bij de wasbak.

Heb je vragen over Bond Fusion loop dan eens binnen, onze stylisten vertellen je graag meer over dit wondermiddel.
Wil je direct jouw herfstdeal boeken? Klik dan hier voor het maken van een afspraak bij jouw favoriete CFH salon.