Tijdens de feestmaand is jouw agenda soms net iets voller dan gepland en dat begrijpen wij maar al te goed, wij denken aan jullie! Daarom zullen wij in 3 CFH salons op zondag 23 december extra geopend zijn. We care for you! More details? Scroll down!

Extra geopend

Op zondag 23 december zullen wij in CFH Alkmaar, CFH Assendelft en CFH Sint Pancras extra geopend zijn van 10:00-16:00 op afspraak.

Good to know!

Wat nog even belangrijk is om te weten, wij werken deze zondag alleen op afspraak. Een afspraak voor zondag 23 december kan helaas niet online worden gemaakt, de afspraak kan alleen telefonisch of in de salon worden gemaakt.

CFH Alkmaar
072-5825249

CFH Assendelft
075-657 00 07

CFH Sint Pancras
072-5627016

The perfect gift: de CFH Cadeaukaart

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstkado? Tip: onze cadeaukaart! De CFH cadeaukaart is een pasje dat handig in de portemonnee te bewaren is. De pas kun je met elk gewenst bedrag opwaarderen. Ook voor de kleine kerstkado’s met een CFH cadeaukaart ter waarde van minimaal 5 euro! Mocht je een groter bedrag in gedachte hebben: het tegoed hoeft niet in één keer te worden besteed, jouw CFH cadeaukaart blijft onbeperkt houdbaar, hoe fijn is dat? Zo verras jij iemand met de ultieme CFH beleving, of wie weet gewoon jezelf?

CFH Care For Hair Cadeaukaart