Wij zijn op zoek naar jou! Houd je van gezellige collega’s, mooi haar, werken in mooie CFH salons én ben jij een hairstylist in hart en nieren? We want you! Scroll snel verder, want bij CFH maken we er iedere dag een feestje van!

CFH salons

Ken je ons al of ben je wel eens bij ons binnen geweest? Wij vinden dat onze CFH-toppers een mooie en trendy salon verdienen om het beste uit zichzelf te halen, nieuwsgierig? Hier een kleine sfeerimpressie van onze schitterende salons! Wij tellen op dit moment 10 CFH salons én bij alle CFH salons zijn wij nog op zoek naar mensen: veel vrijheid in het werken op een locatie die jij prettig vindt! Wordt het Castricum, Alkmaar of misschien toch Assendelft: de keuze is reuze!

CFH uitje

Naast mooi haar word je ook omringd door gezellige collega’s. Ieder jaar organiseren wij een groots CFH uitje! Het afgelopen uitje was weer één groot feest. Inclusief cocktailijsjes, een tropische band en goede DJ! Ben je benieuwd geworden? We geven jou alvast een kleine sneakpeak. Wie weet zien we jou op ons volgende uitje: de CFH kerstborrel!

Wat houdt jouw droombaan in?

Jij weet wat er op de werkvloer van je verwacht wordt en je voert alle behandelingen zelfstandig uit, natuurlijk kun je altijd rekenen op je collega’s voor hulp of vragen. Je voelt je verantwoordelijk voor het constant nastreven van kwaliteit. Dit doe je door de klant een nieuwe look te bieden, met een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau, yes you can! Bij CFH geloven wij in onze medewerkers,  iedereen is stuk voor stuk uniek. Wij hebben nog diverse vacatures openstaan, van fulltime hairstylist tot parttime leerling in opleiding, voor iedereen wat wils! Heb jij een passie voor haar en wil jij het beste uit jezelf halen? Dan hebben wij een match made in heaven!

Wat verwachten we van jou?
 • Communicatief vaardig
 • Klantgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Jezelf ontwikkelen is belangrijk voor jou
 • Je bent een teamplayer
 • Je wilt elke klant net dat beetje extra liefde en verzorging geven
Wat bieden wij jou?
 • Jezelf blijven ontwikkelen binnen het kappersvak door middel van leuke trainingen en leerzame cursussen
 • Gezellige collega’s, een persoonlijke sfeer, maar bovenal een professionele werkplek
 • Prettige arbeidsvoorwaarden
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Altijd mooi haar
Jezelf ontwikkelen

Er zijn regelmatig trainingen bij CFH: een Barber Creative met Cay Kleeven of een Color Master van Marriët Gakes, noem het maar op, allemaal om jou te inspireren! Zit je al wat langer in het vak, wij geven jou de vrijheid om je op te geven voor een training die jou aanspreekt, ben je net begonnen of nog een een leerling in opleiding: bij ons is er een grote mogelijkheid om jezelf goed te ontwikkelen: keep calm and enjoy your work!

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging met een warm welkom? Spread the word óf upload hier alvast jouw cv, en je krijgt snel bericht van ons. Let’s Care For Hair together!