De lente staat weer voor de deur. Vandaag om kwart over vijf om precies te zijn! Zeg vaarwel tegen koude winterdagen en hallo tegen sunshine! Wat zullen we deze lente nou weer eens met ons haar gaan doen? Wij hebben speciaal voor jou een aantal trends op een rijtje gezet. Lees hieronder dé haartrends voor de lente!

Vlechtjes

Je bent nooit te oud voor gevlochten haar, dit is één van de haartrends die we elk seizoen terugzien in een ander jasje. Deze lente kun je bijvoorbeeld denken aan twee plukjes gevlochten haar, dit sluit perfect aan op de half-up trend waarbij we ons haar half vast en half los dragen. En voor de lente geldt, een klein beetje bohemian-stijl mag af en toe ;-).

 

Middenscheiding

Een duidelijke middenscheiding is een van dé haartrends in 2018. Bovenop hou je het volume beperkt, maar onderin je lokken ga je voor meer volume door slag of krul aan te brengen. Met een goed advies van ons kun jij straks de straten trotseren met een prachtige middenscheiding.

Blunt cut

Bij een blunt cut knippen we je haar kaarsrecht. Hierdoor lijkt je haar voller en krijg je een frisse en krachtige look. Wanneer je kiest voor dit kapsel, krijgt je haar direct volume! Naast volume, ziet je haar er daarnaast ook super verzorgd uit, we love it!

Scrunchie

De jaren ’90 zijn bezig met een revival en daarmee ook dit typische haaraccessoire uit de jaren negentig. De scrunchie is weer helemaal hip. De styling van dit accessoire anno 2018 is essentieel. Draag hem in een hoge knot, paardenstaart of in een coole half-do. Kies daarnaast voor mooie stoffen zoals velvet, velours of zijde.

Curtain bangs

Curtain Bangs is een nonchalante pony, die bestaat uit flink wat lagen waardoor je gezicht perfect wordt geaccentueerd . Het is eigenlijk niet gek dat de ‘curtain bangs’ zo populair is. Het elegante kapsel accentueert menig jukbeen op een prachtige manier en de pony zorgt vaak voor een zachte look. Dit is één van de haartrends om megafan van te zijn!

 Balayage

Balayage, die kennen we inmiddels wel, maar ook tijdens deze lente blijft de techniek populair. Het is een techniek waarbij de kleur met vegen wordt aangebracht en dit geeft een naturel look aan je haarkleur. Het fijne aan balayage: het kan écht voor elke kleur die je maar wenst. Tijdens de lente en richting de zomer toe zien we de balayage vaak met lichte kleuren, zodat het haar een sunkisssed effect krijgt. Ben je ook benieuwd? Kom dan gerust eens lang bij een van onze salons. Ons team staat klaar om jou te adviseren.

 

Strawberry blonde

Een bijzondere kleur, omdat er een licht roodroze gloed te zien is op het haar. Het is een mooie warme koper look waarin je alle variaties kan maken. Doordat het blonde met het rode is gecombineerd krijgt je haar een rozige gloed. Heel mooi bij vrouwen bij wie warme tinten erg mooi staan, zoals bij herfsttypes. Deze warme kleur is helemaal hip voor aankomende lente!

Subtiele highlights

Een paar subtiele highlights in donker haar mogen nog steeds aankomende lente. Highlights zijn zoveel meer dan simpele lichte of donkere plukjes in je haar. Goed gezette highlights kunnen je ogen accentueren. Tot en met 31 maart profiteer je bij CFH nog van een scherpe actie op zowel highlights als lowlights, kortom kom snel langs de salon om jouw lente-highlights te laten zetten! Lees hier meer over onze actie.

Bronde

Niet kunnen kiezen tussen blond en bruin? Juist, bronde! De afgelopen jaren is deze haarkleur steeds populairder geworden. Mocht je geen keuze kunnen maken tussen een blondine of een brunette: let’s go bronde!

Dé haartrends voor de lente

Genoeg inspiratie voor de aankomende lente! Ben je er nou nog niet helemaal uit, boek dan hier je afspraak en laat je adviseren door een van onze CFH toppers. Of volg ons op instagram voor dagelijkse haarinspiratie.

Wist je trouwens dat wij genomineerd zijn voor de Coiffure Award, in de categorie Consumer Award? Jij kan ons helpen deze award in ontvangst te nemen. Hoe? Dat lees je hier.