Color your mood

Rood, de kleur van de liefde én CFH. Met de color your mood kleuren kun je uitdragen wie je bent of hoe je je voelt, dat vinden wij heel belangrijk. Je haar is immers je visitekaartje. Zo is onlangs de nieuwe kleurcollectie van Keune ontworpen en uitgebracht. Drie keer raden: wij waren erbij.

Van flirty tot fierce & van playful tot proud

Maak bij ons kennis met de vijf nieuwe kleuren van deze prachtige kleurcollectie. Zo is er de Flirty Pink, iconisch millenial roze. Playful Pearl is een ‘nude’ sepia. Dreamy Beige, een zachte lichte blondtint, Fierce Taupe is een assige middelblondtint and last but not least, Proud Brown, een grijsdekkende koffiekleur. Voor meer inspiratie of kleurtips kunt u terecht bij een van onze salons.

Limited edition

Deze prachtige kleuren zijn limited edition. Inmiddels hebben al een aantal klanten kennis gemaakt met de limited edition colors. Een kleurrijk uiterlijk gaat natuurlijk niet gepaard zonder een speciale outfit. Hoe leuk is dit, er is namelijk een bijpassende limited edition verpakking voor de kleurcollectie gecreëerd.

We hebben de mooiste creaties van deze kleurcollectie op een rijtje gezet, waardoor je misschien zelf ook geïnspireerd raakt om voor een van deze special looks te gaan. Volg ons op Facebook om meer foto’s van happy customers te zien!