Stem op Marjolein! Wij zijn met CFH topper Marjolein genomineerd voor de Coiffure Award in de categorie Consumer Award 2018. En daarom hebben wij jullie stem hard nodig. Ook zijn er weer leuke prijzen te winnen, what’s in it for you? Lees hieronder dan even verder.

Hoe kun jij jouw stem uitbrengen?

1. Ga naar www.coifurreaward.nl/stemenwin
2. Klik op foto 4, zie onderstaande foto.
3. Vul je gegevens in en klik op stem!

Bovenstaande methode is kosteloos. Je kunt ook je stem uitbrengen via een sms bericht. Sms CA [spatie] 4 naar 4004. De kosten bedragen 0,80 cent per ontvangen bericht plus de kosten van je mobiele telefoon. Nog belangrijker, stemmen kan tot 16 april. Ook kun je maar 1 keer stemmen per IP-adres, dus het beste is om even je wifi uit te zetten op je telefoon als je met meerdere familieleden in één huis op onze Marjolein gaat stemmen.

CFH Care For Hair Coiffure Awards stem foto 4

Winactie

Wij waarderen jullie stemmen enorm en daarom willen wij jullie iets teruggeven. Wij geven 1x een CFH knipbehandeling en 2x een Keune product naar keuze weg. Stuur in een privébericht op Facebook een screenshot van jouw uitgebrachte stem en maak kans! Meer informatie vind je hier. De winnaars maken wij op dinsdag 17 april op Facebook bekend.

Consumer Award

De Consumer Award is een publieksprijs voor het beste kapsel. Deze categorie bestaat uit vierentwintig genomineerden. Ieder van hen is met één foto genomineerd. De foto met de meeste stemmen mag zichzelf The Next Hair Icon noemen, o yes! Jullie kunnen meestemmen om ervoor te zorgen dat Marjolein op 22 april met deze felbegeerde award naar huis gaat. Stay tuned! 

Vind je het leuk om te zien welk werk we nog meer gemaakt hebben en hoe het er tijdens de fotoshoots aan toe ging? Lees dan deze blog.