Binnenkort staat de voorjaarsvakantie weer voor de deur. Een goed moment om eens met die kleine binnen te wandelen. Bij ons maken we er altijd een vrolijk haarfestijn van, maar we begrijpen ook dat het soms lastig kan zijn om elke keer een nieuw kapsel te verzinnen. Lost of vast, kort of lang, wat wordt het deze keer? Lees hieronder 6 keer de kinderkapsels van het moment.

Kinderkapsels voor meisjes
1. De boblijn

De boblijn blijft altijd leuk. De perfecte middenweg tussen lang haar dat voor de ogen hangt en kort haar dat je niet zo vlot vindt staan. De boblijn is nog leuker met een schuine lok. Om je kleine meid echt als een prinses de deur uit te laten gaan bij ons, kunnen wij ook een mooie glitter lok sprayen. Uiteraard na het douchen weer verdwenen!

  

2. Knotjes

Kinderen hebben niet al te graag haar voor hun ogen én ook voor de mama’s is het geen pretje om continu het schuifspeldje erin te zetten. Knotjes zijn daarvoor de ideale oplossing én nog schattig ook. Blijven de knotjes niet goed zitten? Met de Keune Blend Powder wordt het haar stugger en is dit akkefietje zo verholpen.

  

 3. Vlechten

Het haar van je dochter, altijd leuk om een kunstwerk van te maken! Een vlecht staat zowel stoer als schattig. Daarnaast kun je de vlecht simpelweg combineren met tal van accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een haarband of schattige spelden en strikken. Daarnaast kun je een vlecht ook combineren met een knot, voor extra stevigheid tijdens de gymles, tikkie jij bent hem!

Kinderkapsels voor jongens
1. Lang haar

Een lekker warrig kapsel. Je kunt er allerlei kanten mee op. Nog steeds geen idee? Kom eens langs bij een van onze salons en wij geven jou het advies dat jij verdient.

  

 2. Een lok

Ga voor een kuif of juist voor style haar naar voren. Met de lok van jouw zoon kun je alle kanten op, lekker speels, maar is die kuif nét niet cool genoeg? Je zoontje kan met ieder gewenst kleurtje gel de deur uitlopen, iets waar de boys gek op zijn!

3. Opgeschoren

Is jouw zoon toch geneigd naar de wat stoerdere kant? Geen probleem. Opgeschoren haar kan heel stoer zijn, maar tegelijkertijd ook nog lief overkomen. Zie ons voorbeeld hieronder, isn’t that cute?

 

Knipdiploma

Een ander leuk weetje, bij ons maken we gebruik van knipdiploma’s en geven we het allereerste geknipte lokje in een babyblauw of roze zakje mee naar huis. Dit zijn speciale herinneringen die gekoesterd moeten worden.

Genoeg inspiratie, maar krijg je na al deze tips ook zin om met je eigen haar aan de slag te gaan? Bekijk dan deze toffe hairdo’s die wij speciaal voor jullie mama’s hebben verzameld.